Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Bütçenize uygunsa Türk firma olarak Cenuta tercih edebilirsiniz. Türkiye pazarındaki en iyi desteğe sahip firmalardandır. Performans olarak da gayet iyidir.
Hocam yanlış bişey yapmayayım diye soruyorum. WordPress'e tam olarak nasıl bağlayabilirim? Bir de ben alan adını domains.google üzerinden almıştım. Kullanmam mümkün mü?Bütçenize uygunsa Türk firma olarak Cenuta tercih edebilirsiniz. Türkiye pazarındaki en iyi desteğe sahip firmalardandır. Performans olarak da gayet iyidir.
Evet bir alan adı ile kullanabilirsiniz.Hocam yanlış bişey yapmayayım diye soruyorum. WordPress'e tam olarak nasıl bağlayabilirim? Bir de ben alan adını domains.google üzerinden almıştım. Kullanmam mümkün mü?
Çok teşekkürler.Evet bir alan adı ile kullanabilirsiniz.
WordPress bağlama kavramı yanlış hocam. Barındırma servisine WordPress kuracaksınız. Cenuta'dan satın alırsanız cPanel üzerinde kolayca kurulum yapabileceğiniz bir araç mevcut. O şekilde işlem sağlayabilirsiniz. Takıldığınız yerlerde lütfen sormaktan çekinmeyin.
Hocam büyük firmalar bu tarz hizmetleri nasıl sağlıyor?Evet bir alan adı ile kullanabilirsiniz.
WordPress bağlama kavramı yanlış hocam. Barındırma servisine WordPress kuracaksınız. Cenuta'dan satın alırsanız cPanel üzerinde kolayca kurulum yapabileceğiniz bir araç mevcut. O şekilde işlem sağlayabilirsiniz. Takıldığınız yerlerde lütfen sormaktan çekinmeyin.
Hocam büyük firmalar bu tarz hizmetleri nasıl sağlıyor?Evet bir alan adı ile kullanabilirsiniz.
Tam olarak anlamadım. Web hosting servisinin çalışma mantığını mı soruyorsunuz yoksa başka bir şey mi?Hocam büyük firmalar bu tarz hizmetleri nasıl sağlıyor?
Bilindik büyük firmalar hosting hizmetlerini nasıl sağlıyor? Bi yerden mi satın alıyorlar hostingi?Tam olarak anlamadım. Web hosting servisinin çalışma mantığını mı soruyorsunuz yoksa başka bir şey mi?
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Hocam yanlış bir şey yapmayayım diye soruyorum. WordPress'e tam olarak nasıl bağlayabilirim? Bir de ben alan adını domains. Google üzerinden almıştım. Kullanmam mümkün mü?
Bilindik büyük firmalar hosting hizmetlerini nasıl sağlıyor? Bir yerden mi satın alıyorlar hostingi?
Ne gibi bi farkı var kiGoogle domains de nameserver ile Hosting'e yönlendirme yapabilirsin bir de illaki WordPress hosting olmak zorunda değil normal bir hosting alıp worpdress kurulumu yapabilirsiniz.
Fiziksel sunucular içine cPanel, Direct admin vb. gibi eklentiler kurup veri merkezine yerleştiriyorlar uzaktan kullanıcılar için hizmetler açılıyor.
Anladım teşekkürler.Google domains de nameserver ile Hosting'e yönlendirme yapabilirsin bir de illaki WordPress hosting olmak zorunda değil normal bir hosting alıp worpdress kurulumu yapabilirsiniz.
Fiziksel sunucular içine cPanel, Direct admin vb. gibi eklentiler kurup veri merkezine yerleştiriyorlar uzaktan kullanıcılar için hizmetler açılıyor.
Genellikle cPanel ve Plesk tercih ediliyor. Firmalar veri merkezinde bulunan kendi cihazlarına tercih ettikleri paneli kuruyorlar. Web sitelerindeki otomasyon ile siz sipariş verdiğinizde otomatik olarak belirtilen özellikte bir kullanıcı açılıyor. Siz de bu hizmeti kullanmış oluyorsunuz.Bilindik büyük firmalar hosting hizmetlerini nasıl sağlıyor? Bi yerden mi satın alıyorlar hostingi?