Hangi xDrive oyuncu koltuğu alınmalı?

Bütçe
7000

Jiyunotameni

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. Amazon satıcı oyuncu koltuğu almak istiyorum.

Geçen hafta xDrive 15'li Plus 7100 TL idi kararsız kaldım alamadım. Şu an Amazon satıcı xDrive Toryum 6400 TL, Anka ise 7400 TL.
Satıcının Amazon olması benim için çok önemli. 2 aydır araştırıyorum, herkes farklı bir şey söylüyor ve kararsızım.

Aradığım özellikler:
- Sırt, boyun ve bel ağrılarım var. Skolyoz'um var. Ergonomik ve ortopedik rahat ama dayanıklı bir koltuk arıyorum.
-Şu An'a kadar mutfak sandalyesinde oturdum. Gün içerisinde uzun saatler oturabileceğim konforlu ve kaliteli bir şey arıyorum.
xDrive 15'li Plus, xDrive Anka ve Hawk çok araştırdım internetten fakat çok kararsızım. Sizce en sağlıklısı hangisi olur?

https://www.amazon.com.tr/xDrive-Profesyonel-Oyuncu-Koltu%C4%9Fu-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B0CS6WF4KP/259-1167568-5832200?psc=1
Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. Amazon satıcı oyuncu koltuğu almak istiyorum.

Geçen hafta xDrive 15'li Plus 7100 TL idi kararsız kaldım alamadım. Şu an Amazon satıcı xDrive Toryum 6400 TL, Anka ise 7400 TL.
Satıcının Amazon olması benim için çok önemli. 2 aydır araştırıyorum, herkes farklı bir şey söylüyor ve kararsızım.

Aradığım özellikler:
- Sırt, boyun ve bel ağrılarım var. Skolyoz'um var. Ergonomik ve ortopedik rahat ama dayanıklı bir koltuk arıyorum.
-Şu An'a kadar mutfak sandalyesinde oturdum. Gün içerisinde uzun saatler oturabileceğim konforlu ve kaliteli bir şey arıyorum.
xDrive 15'li Plus, xDrive Anka ve Hawk çok araştırdım internetten fakat çok kararsızım. Sizce en sağlıklısı hangisi olur?

https://www.amazon.com.tr/xDrive-Profesyonel-Oyuncu-Koltu%C4%9Fu-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B0CS6WF4KP/259-1167568-5832200?psc=1
Amazon.com.tr
4 yıldan uzun süredir 15li kullanıyorum ve çok memnunum. Öneririm

Hawk şu an pahalı, 6K idi şimdi 8-9k ve Amazon satıcı ürün almak istiyorum.

4 yıldan uzun süredir 15'li kullanıyorum ve çok memnunum. Öneririm

15'li Plus 7100 TL idi 1 hafta önce şimdi biraz zamlı.
Anka'ya da toryum ile aralarında fark var mı acaba?
Rahat ve sağlığım için iyi bir şey almak istiyorum.
İade vb. süreçlerde sorun yaşamamak için Amazon düşünüyorum.

Ofis koltukları da araştırdım ama kararsız kaldım :( sağlığım için bir şey arıyorum

Aralarında en iyisi Anka. Ben Anka modelini aldım. Güzel rahat çok beğendim hiç bir sorun yok ancak oturma yeri ile yer arasındaki mesafe bazı kişiler için sıkıntı olabilir. yüksekliği 75cm masaya kadar problem yok ama ondan üzeri masa boyu olan sıkıntı çeker diye düşünüyorum. 1 tane de xdrive 15'li var o böyle değil 55cm kadar uzuyordu amortisör. bu 49'da kalıyor.

Hawk şu an pahalı, 6K idi şimdi 8-9k ve Amazon satıcı ürün almak istiyorum.

15'li Plus 7100 TL idi 1 hafta önce şimdi biraz zamlı.
Anka'ya da toryum ile aralarında fark var mı acaba?
Rahat ve sağlığım için iyi bir şey almak istiyorum.
İade vb. süreçlerde sorun yaşamamak için Amazon düşünüyorum.

Ofis koltukları da araştırdım ama kararsız kaldım :( sağlığım için bir şey arıyorum
Anka da denemiştim oda rahattı ama toryum denemedim. Amazonda iade ile ilgili bir sorun yaşamazsın büyük ihtimalle.

Aralarında en iyisi Anka. Ben Anka modelini aldım. Güzel rahat çok beğendim hiçbir sorun yok ancak oturma yeri ile yer arasındaki mesafe bazı kişiler için sıkıntı olabilir. Yüksekliği 75cm masaya kadar problem yok ama ondan üzeri masa boyu olan sıkıntı çeker diye düşünüyorum. 1 tane de xDrive 15'li var o böyle değil 55cm kadar uzuyordu amortisör. Bu 49'da kalıyor.

Peki sizce benim yaşadığım rahatsızlıklar için rahat eder miyim acaba?
Kolisi ile birlikte kaç GB acaba? Ben zayıf biriyim taşımakta zorlanırım çünkü.
Son olarak iade vb. durumunda montajını söküp paketlemem gerekiyormuş.
Montajını yapması ve sonradan sökmesi kolay mı acaba?
Bu bütçede başka öneriniz var mı?

Anka da denemiştim oda rahattı ama toryum denemedim. Amazon'da iade ile ilgili bir sorun yaşamazsın büyük ihtimalle.

Konuştum, kapıdan iade alabileceklerini fakat montajını söküp geri paketlemem gerektiğini söylediler. Diğer türlü koltuk montajlı iken Amazon almıyor kapıdan.

Aradığım özellikler:

Amazon.com.tr

Deri olmayan herhangi bir koltuğu alabilirsiniz deriler bir zaman sonra soyuluyor çok para harcamaya değmez.

Peki sizce benim yaşadığım rahatsızlıklar için rahat eder miyim acaba?
Kolisi ile birlikte kaç GB acaba? Ben zayıf biriyim taşımakta zorlanırım çünkü.
Son olarak iade vb. durumunda montajını söküp paketlemem gerekiyormuş.
Montajını yapması ve sonradan sökmesi kolay mı acaba?
Bu bütçede başka öneriniz var mı?
Montaj kısmı çok kolay. Anka ve 15li ikiside söylediğin standartları karşılar.

Bu bütçede başka koltuk alınır mı? Amazon'dan?
Anka ile 15'li Plus, TROY'um arasında çok fark var mı?
xDrive 15'li Plus ve Anka'nın fiyatları birbirine yakın 7500 civarı.
Toryum ise 6400 1K fark var arada.

Montaj kısmı çok kolay. Anka ve 15'li ikisi de söylediğin standartları karşılar.

Montajını sökmek zor diyorlar ama :( amistör mü ne çıkarması çok zormuş.

Arkadaşlar daha önce hiç oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadım. Mutfak sandalyesi kullanıyorum. Sırt, boyun ve bel ağrıları yaşıyorum. Skolyoz'um da var. Bu nedenle dik durmakta yardımcı olacak, daha rahat bir şey arıyorum. İlk defa alacağım için hayal kırıklığı yaşamak ve bizimkilere mahcup olmak istemiyorum. 2 aydır araştırıyorum, herkes farklı bir şey diyor. Bu konuya bile Hawk al diyen oldu :(
:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı