Şu an Front-End kodluyorum.(HTML-CSS-JS) benim amacım program yazmak. C mi? C++ mı? C# mı? Java ve Swift'ten bahsetmiyorum bile, çünkü Android ve iOS programlama için ikisi de şart. Hele Java her yerde kullanılıyor. Ben C dilleri arasında kaldım. Hangisi ile başlangıç yapmalıyım. İlk başlarda JS ile başladım. Front-End kodlamaya başladım. Tasarım zevkim oldukça kötü. Hem arayüz hem de program kodlamak istiyorum. Sizce hangisi ile başlamalıyım? (Python'u zaten bir yandan öğreniyorum.)
İlerisi için bir program yazacağım. Sosyal medya gibi düşünebilirsiniz. Ama şimdilik için değil. Şimdilik arayüz tasarlasam yeter. Başlangıç için mobil arayüz tasarlamayı düşünüyorum.
İlerisi için bir program yazacağım. Sosyal medya gibi düşünebilirsiniz. Ama şimdilik için değil. Şimdilik arayüz tasarlasam yeter. Başlangıç için mobil arayüz tasarlamayı düşünüyorum.
Front-end tasarım yapıyorum şu an, ama artık yapmak istemiyorum pek. JS çok sevdiğim bir dil ama, artık yüksek seviyeli dillere başlamak istiyorum. Java ve Swift öğreneceğim zaten. C dillerinden hangisini öğrensem diye düşünüyorum.