erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 732 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Haziran 2024 #1 Selamlar, çok meraklısı olduğum Z flip 4 veya 5 modeline bakıyorum ve alacağımda eni sonu birini sizce hangisi daha mantıklı?
Selamlar, çok meraklısı olduğum Z flip 4 veya 5 modeline bakıyorum ve alacağımda eni sonu birini sizce hangisi daha mantıklı?
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.483 Çözümler 23 Yer Tottenham 24 Haziran 2024 #2 5 daha mantıklı güncellik açısından.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 Alırsan satamazsın, parası sıkıntı değil dersen 10 Temmuz'da Z6 serisi çıkacak. Onları bekleyebilirsin.
Alırsan satamazsın, parası sıkıntı değil dersen 10 Temmuz'da Z6 serisi çıkacak. Onları bekleyebilirsin.
ardmauro Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #4 Yardima Muhtac Biri dedi: Alırsan satamazsın, parası sıkıntı değil dersen 10 Temmuz'da Z6 serisi çıkacak. Onları bekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 temmuzda başka ne modeller çıkar samsung bi de fiyatlar nasıl olur?
Yardima Muhtac Biri dedi: Alırsan satamazsın, parası sıkıntı değil dersen 10 Temmuz'da Z6 serisi çıkacak. Onları bekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 temmuzda başka ne modeller çıkar samsung bi de fiyatlar nasıl olur?
erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 732 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Haziran 2024 #5 Yardima Muhtac Biri dedi: Alırsan satamazsın, parası sıkıntı değil dersen 10 Temmuz'da Z6 serisi çıkacak. Onları bekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam babam alacak ve aldığı hiçbir telefonu kesin suretle sattırmaz ardmauro dedi: Hocam 10 Temmuz'da başka ne modeller çıkar Samsung bir de fiyatlar nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Sadece Z flip ve fold serisi bir de Watch ve kulaklıklar tanıtılacak hocam.
Yardima Muhtac Biri dedi: Alırsan satamazsın, parası sıkıntı değil dersen 10 Temmuz'da Z6 serisi çıkacak. Onları bekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam babam alacak ve aldığı hiçbir telefonu kesin suretle sattırmaz ardmauro dedi: Hocam 10 Temmuz'da başka ne modeller çıkar Samsung bir de fiyatlar nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Sadece Z flip ve fold serisi bir de Watch ve kulaklıklar tanıtılacak hocam.
ardmauro Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #6 erdem3777 dedi: Hocam babam alacak ve aldığı hiçbir telefonu kesin suretle sattırmaz Sadece Z flip ve fold serisi bir de Watch ve kulaklıklar tanıtılacak hocam. Genişletmek için tıkla... S24fe çıksa iyi olurdu ya. Ben de flip5 ile s24 s23 arasındayım.
erdem3777 dedi: Hocam babam alacak ve aldığı hiçbir telefonu kesin suretle sattırmaz Sadece Z flip ve fold serisi bir de Watch ve kulaklıklar tanıtılacak hocam. Genişletmek için tıkla... S24fe çıksa iyi olurdu ya. Ben de flip5 ile s24 s23 arasındayım.
erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 732 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Haziran 2024 #7 ardmauro dedi: S24fe çıksa iyi olurdu ya. Genişletmek için tıkla... O sanırsam daha 2024 sonuna doğru tanıtılacak diye biliyorum hocam yanlış olmasın ama ardmauro dedi: S24fe çıksa iyi olurdu ya. Ben de flip5 ile s24 s23 arasındayım. Genişletmek için tıkla... Hocam merakınız yok ise uzun ömürlülük için s24 yoksa s23 3-4 sene götürür diye tahmin ediyorum.
ardmauro dedi: S24fe çıksa iyi olurdu ya. Genişletmek için tıkla... O sanırsam daha 2024 sonuna doğru tanıtılacak diye biliyorum hocam yanlış olmasın ama ardmauro dedi: S24fe çıksa iyi olurdu ya. Ben de flip5 ile s24 s23 arasındayım. Genişletmek için tıkla... Hocam merakınız yok ise uzun ömürlülük için s24 yoksa s23 3-4 sene götürür diye tahmin ediyorum.
ardmauro Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #8 erdem3777 dedi: O sanırsam daha 2024 sonuna doğru tanıtılacak diye biliyorum hocam yanlış olmasın ama Hocam merakınız yok ise uzun ömürlülük için s24 yoksa s23 3-4 sene götürür diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana pil ömrü önemli daha karar veremedim kalbim zflip5 diyor aklım s23 diyor.
erdem3777 dedi: O sanırsam daha 2024 sonuna doğru tanıtılacak diye biliyorum hocam yanlış olmasın ama Hocam merakınız yok ise uzun ömürlülük için s24 yoksa s23 3-4 sene götürür diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana pil ömrü önemli daha karar veremedim kalbim zflip5 diyor aklım s23 diyor.
erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 732 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Haziran 2024 #9 ardmauro dedi: Hocam bana pil ömrü önemli daha karar veremedim kalbim zflip5 diyor aklım s23 diyor. Genişletmek için tıkla... Aklını dinlemek her zaman kalpten daha iyidir hocam ardmauro dedi: Hocam bana pil ömrü önemli daha karar veremedim kalbim zflip5 diyor aklım s23 diyor. Genişletmek için tıkla... Bence şu an paranız var ise alın geçin bu linkten sağlam indirime girmiş. Pazarama Pazarama www.pazarama.com
ardmauro dedi: Hocam bana pil ömrü önemli daha karar veremedim kalbim zflip5 diyor aklım s23 diyor. Genişletmek için tıkla... Aklını dinlemek her zaman kalpten daha iyidir hocam ardmauro dedi: Hocam bana pil ömrü önemli daha karar veremedim kalbim zflip5 diyor aklım s23 diyor. Genişletmek için tıkla... Bence şu an paranız var ise alın geçin bu linkten sağlam indirime girmiş. Pazarama Pazarama www.pazarama.com
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #10 ardmauro dedi: Hocam 10 Temmuz'da başka ne modeller çıkar Samsung bir de fiyatlar nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Fold, flip, tabletler, saat, kulaklık ve yetişirse yüzük.
ardmauro dedi: Hocam 10 Temmuz'da başka ne modeller çıkar Samsung bir de fiyatlar nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Fold, flip, tabletler, saat, kulaklık ve yetişirse yüzük.