Hangi Zowie fareyi almalıyım?

Mouse da örgü kablo çok önermem neden diceksiniz örgü biraz daha sert olacağı için sen hassas bir hareket yaparken o sertliğiyle bunu engelleyecektir yani ufak tefek kaymalar olacaktır aiminde bunu göz önünde bulundur yani kablo demişsin ama yumusak standart bir kablo mouse için daha iyi klavyede örgü kullanabilirsin tavsiye ederim ama gaming mouse da normal kablolu tercih et. Zowie EC1 B-A arasında boyut farkı var internetten bakabilrsin boyutlara divina olan sadece rengi mavi olan diğer özellikleri aynı bir de divina da skatez ler farklı 2 adet büyük skatez i var.

Piyasada herhalde şuan sadece EC2 EC1 EC1-a var onların da fiyatı 560 580TL civarında.

EC2-B'nin DA v2'ye kıyasla çok daha ağır bir mouse olduğunu da unutmamak lazım bu arada.

Nasıl ya? Yok böyle bir şey.

Paracord değil, eski tarz sert yapılı braided kablodan bahsediyor olabilir belki.

EC2-B'nin çok daha ağır bir mouse olduğunu da unutmamak lazım bu arada.

Tecrübemden dolayı söylüyorum hocam sen kullanmışsındır yaşamamışsındır ben örgü kablo ile bunu yaşadım. Ayrıca ağır bir mouse değil kullanmadığınızı varsayıyorum.

Piyasada herhalde şuan sadece EC2 EC1 EC1-a var onların da fiyatı 560 580TL civarında.
Bana 490 a patladı ama dolar 7 sonuçta.
EC2-B'nin DA v2'ye kıyasla çok daha ağır bir mouse olduğunu da unutmamak lazım bu arada.

10 gram daha ağır ama ağırlık dengesi en iyi mouse zowie bu yüzden 10 gramı CS gibi FPS oyunlarında hissedeceğinizi sanmıyorum. Zowie gerçekten ergonomi ve ağırlık dengesiyle FPS oyunları için yapılmış bir firma harikası. Mouse'un ortasına kürdan koysam düşmeyecek neredeyse o seviyede havaya kaldırdığımda hiçbir yöne sarkmıyor.

Tecrübemden dolayı söylüyorum hocam sen kullanmışsındır yaşamamışsındır ben örgü kablo ile bunu yaşadım. Ayrıca ağır bir mouse değil kullanmadığınızı varsayıyorum.
Glorious Model O, Model D ve EC2-B modellerine güncel olarak sahibim. Ağır bir mouse. Her türlü örgü kabloyu da deneyimledim ayrıca ve hiçbiri örgüsüz kadar rahatsız etmedi. Belki Model O'nun ilk revizyonuyla kıyaslanabilir örgüsüz kablo, ki Model O'daki kablo gerçekten rahatsız edici.

Glorious Model O, Model D ve EC2-B modellerine güncel olarak sahibim. Ağır bir mouse.
Tabi glorious'dan sonra ağır gelebilir ama bu ağırlık meselesi kullanıcıya göre değişir 135 gramlık rival 710 kullanan kişiler de var ve bundan kimisi rahatsız olmaz kimisi rahatsız olur kişiye göre değişir.

Glorious Model O, Model D ve EC2-B modellerine güncel olarak sahibim. Ağır bir mouse.

Bana normal ağırlıkta geliyo ideal benim için ağırlığını tartışamıcam maalesef sana ağır gelir bana hafif başkasına orta. Yani duyan içinde 2 kilo metal var sanacak tabi senin düşüncen ağır diyosan ağırdır hocam.

Glorious'tan sonra ağır gelmedi, ağır geldiği için Glorious'a geçtim. Ağırlık zaten subjektif bir olay da, 135 (hatta 100+) gramlık bir mouse'u FPS oyunlarında kullanan kaç kişi var? MM710, FM Ultralight, Glorious gibi mouse'ları kullanan kaç kişi var?

Hassasiyet ayarlarınız nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…