Hangi Zowie fareyi almalıyım?

gearsearch.gg sitesinden şu an kullanmakta olduğun mouse modelini ve almayı planladıklarını ekleyerek boyut karşılaştırması yapabilirsin.

O zaman EC1'i alıyorum n11 de 540tl indirime girer mi acaba yakın zamanda.
EC1 mi EC1-B Divina mı

Son düzenleme:
Burada hangi serinin hangi oyunculara göre olduğu yazıyor dostum. Araştırıp, okuyup hangisinin sana uygun olduğunu anlayabilirsin. Kimisi sadece sağ el için, kimisi sadece sol kimisi de her iki el vs. çeşitleri var.

Evet oradan eledim ve EC1 serisine karar verdim ama EC1 mi EC1-B divina mı son karar o kaldı :D
EC1 tasarımı daha iyi ama EC1-B divina sensör olarak daha iyileştirilmiş galiba onun da renkleri kötü bence.

Evet oradan eledim ve EC1 serisine karar verdim ama EC1 mi EC1-B divina mı son karar o kaldı :D
EC1 tasarımı daha iyi ama EC1-B divina sensör olarak daha iyileştirilmiş galiba onun da renkleri kötü bence.

Hocam EC1 ve EC1-B divina aynı sensörü kullanıyor dün de yazdım EC1-A 3310 sensör kullanıyor modelleri karıştırma. ZOWİE'nin sitesine girip mouse bölümüne bakarsan tüm modelleri görebilirsin. Ayrıca divina versiyonunu ben kullanıyorum resimdeki gibi değil geldiğinde görürsün resimdekinden güzel duruyor ama beğenmediysen EC1 alabilrsin.

Gözümden kaçmış kusura bakmayın büyük ihtimalle tartışma arasında kaynadı.
O zaman EC1 ve Divina arasında tek fark rengi galiba skatesleri aynı sensör aynı şekil de aynı divinanın rengini sevmiyorum o zaman EC1 alıyorum gidiyor.

Öyle diyeceğiz :) EC2 ile 400 DPI 1.6 sens oynarken kolum ağrıdığı için mouse değişikliğine gitmiştim.
Çok basit bir çözümü var kolunun ağrımaması için 400 yerine 800 DPİ yaparsın veya fare ivmesini açarsın. 800 DPİ 1.54 sens'te oynuyorum. Sens'in kolunu ağrıtmasıyla ne alakası var o senin kolsuzluğun bence. EC2 de boşta parmağım kalmıyor en ergonomik farelerden birine kol ağrıtıyor dediysem yorumum yok zaten.
Gözümden kaçmış kusura bakmayın büyük ihtimalle tartışma arasında kaynadı.
O zaman EC1 ve Divina arasında tek fark rengi galiba skatesleri aynı sensör aynı şekil de aynı divinanın rengini sevmiyorum o zaman EC1 alıyorum gidiyor.
Evet EC1 yeni modeli skatezleri daha iyi sensörü de daha iyi. Divina eski model.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı