Hangi Zowie fareyi almalıyım?

Düşük dpi'a ağır yükseğe hafif geliyo demicez dimi korktum bi an.

Öyle diyeceğiz EC2 ile 400 DPI 1.6 sens oynarken kolum ağrıdığı için mouse değişikliğine gitmiştim.

EC1-B kullanıyorum 800 dpi 0.90 sens, ben herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum bunu bu şekilde çözemeyiz maalesef hocam bu kullanıcıyla alakalıdır sizin de şu an kullandığınız mouse başkasında sıkıntı yaratabilir. Onun için arkadasa önerdiğimiz mouseların eksi ve artılarından bahsedersek onun için seçim daha kolay olacaktır.

Ben G502 + full ağırlık kullanıyordum (ağırlıklar içinde sıkıştı) o yüzden büyük ihtimalle şuan tartıştığımız mouselar kuş gibi gelecektir ama küçük bir stok sorunu var herhalde EC-1A bulamıyorum hepsiburada da 600tl .Elim büyük olduğu için ve daha çok palm tuttuğum için büyük EC1-A daha doğru bir seçim olur gibi geldi.

Demek ki sizi rahatsız etmiyor. Olabilir tabii.

Onun için arkadasa önerdiğimiz mouseların eksi ve artılarından bahsedersek onun için seçim daha kolay olacaktır.
Zaten öyle başlamıştım fakat "EC ağır bir mouse değil." diyince olay buna geldi
A modelini almayın. Kronik sensör sorunu beni illallah ettirmişti. Tek flickte aim yerleri süpürüyordu EC1-B bulabilirseniz çok daha iyi olur.

Ec1-b de sadece divina modeli var gibi gözüküyor stoklarda ama o renkler hiç benlik değil

Divina olan benm kullandığım mouse.
Ec1-b de sadece divina modeli var gibi gözüküyor stoklarda ama o renkler hiç benlik değil

Renk sana göre değilse bişi diyemicem ama hep siyah kullandık mouseları değişiklik de iyidir.

Ec1-b ve EC1 arasında sensör farkı varmış galiba sadece sitede gördüğüm kadarıyla boyutları aynı.

Ec1-b ve EC1 arasında sensör farkı varmış galiba sadece sitede gördüğüm kadarıyla boyutları aynı.

3360 ikisi de bu modellerin. Aynen ikisi arasında bu cok büyükmüş diğerini alsaydim yada diğeri çok küçükmüş diyebilceniz bi boyut farkı yok. FK serisi deseydiniz 3 boyutu var onlarda düşünebilirdiniz ama bunlar M - L şeklinde iki boyut. EC1 EC2 ve EC1-B EC2-B bunların sensörleri 3360 EC1-A da 3310 sensör var eski bi sensör onu tavsiye etmem güncel olarak dediklerim arasında tercih yapabilirsiniz.

Allah şifa versin kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…