Hangi Zowie fareyi almalıyım?

Hayır demek istediğim, normal EC-1B ve EC-1B divina bu ikisinin skatezleri farklı. EC-1B de 4 tane var EC-1B divinada 2 tane.
EC2 öneririm. Eğer küçük mouse'tan geçiyorsan EC1 büyük gelecek bence EC2 almalısın.
EC2 öneririm. Eğer küçük mouse'tan geçiyorsan EC1 büyük gelecek bence EC2 almalısın.
Neden b serisi alıyorsun direkt EC2 ya da EC1 yeni modeller.

EC2 öneririm. Eğer küçük Mouse'tan geçiyorsan EC1 büyük gelecek bence EC2 almalısın.

Neden b serisi alıyorsun direkt EC2 ya da EC1 yeni modeller.

Anladım EC2 alacağım Rival 110 var şu an çok sıkıntı yaşıyorum elime oturmuyor tam. Palm grip 19x9 rahatlıkta uyar umarım EC2.

Önceki yorumlarda gearsearch.gg diye bir site önerilmişti ordan yukardan compare diyip rival 110la ec2yi seçin gösteriyor şekil farklılıkları.

EC2 vs Rival 110

Şekil ve özellik karşılaştırma için gearsearch.gg bayağı kullanışlı

Dosya Ekleri

• xc.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Ben EC1 alıcam.

Hocam zaten sizin tutuşunuza 1 serileri gider emin olun, EC1-B de tercih edebilrsiniz dediğim gibi sensör aynı zaten sensör yaratıyo farklılığı ikisi de olur yani kafanız karışmasın. Hangisini beğendiyseniz onu alın.

Deathadder V2 (2020) satıyorum elime büyük geldiği için almayı düşünürseniz piyasadan ucuza veririm 15 Nisan 2020'de aldım

Deathadderdan vazgeçtim yine de teşekkür ederim.

Zowie kullanıcısı olarak yeni bir kablolu mouse alacak olsam Razer Viper alırdım çünkü güncel Zowie ( S1, S2, Fk2, EC2 serisi vs. ) ürünlerinin hepsinden daha iyi bir sensörü var. Malzeme kalitesi de keza güzel. Kullanıcı yorumlarını okudum ve kullanan arkadaşlarım var. Şahsen Zowie ile aynı fiyat bandında ve daha iyi özellikler sunduğu için tercihim Viper olurdu. Glorious Model O da güzel ona da var bakabilirsin. Fakat sırf isimden ötürü ve çoğu profesyonel oyuncunun sponsoru olduğu için kullanıyorlar diye daha eski sensöre sahip mouse alma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…