Hangi Zowie fareyi almalıyım?

O zaman en mantıklısı DeathAdder V2 daha da kurcalamayacağım tatmin edici cevaplar aldım daha kurcalarsam deli olcam kendim bir tane üretcem :D.
Bütün cevap yazan zaman ayıran arkadaşlara teşekkür ederim.
Çoğu profesyonel değişimden kaçınıyor, bu yüzden sürekli daha önce kullandıkları markalara ve modellere yöneliyorlar. Dolayısıyla Zowie her zaman revaçta oluyor. Değişime yatkın olsalardı bu kadar Zowie üstünlüğü olmazdı, daha tercihe dayalı bir ekosistem olurdu.
Bence değişimden çok ergonomisinden dolayı tercih ediliyor akşam üstü geldi EC2 model zowie mouse'um ilk başta alışamadım küçük mouse kullanıyordum önceden 2 saat aim bot map'i girdim. AWP ve spray kontrollerim hatsafaya çıktı kendime uygun ayarları bulduktan sonra 2 maçta 5 tane ace attım takımımdakiler naptın sen felan diye bakakaldılar.
O zaman en mantıklısı DeathAdder V2 daha da kurcalamayacağım tatmin edici cevaplar aldım daha kurcalarsam deli olcam kendim bir tane üretcem :D.
Bütün cevap yazan zaman ayıran arkadaşlara teşekkür ederim.
Senin gibi ben de 1 hafta ikisi arasında kararsız kaldım fakat araştırmalarımı yaptıktan sonra razer'ın üstündeki ışıklara ve yazılımına gerçekten ihtiyaç duymadığımı farkettim ayrıca razer'ın boyutu da zowie'den büyüktü. Ben de zowie aldım akşamüstü geldi iyi ki bunu almışım eğer razer almış olsaydım elime olmazdı çünkü bundan daha büyük bir mouse. Şöyle düşün 460 liraya razer almak yerine 500 liraya binlerce e sporcunun kullandığı bir mouse alıyorsun bu adamların bir bildikleri var ki zowie kullanıyorlar yoksa hepsi razer kullanırdı pro settings'e bak bakalım kaç tane razer kullanan var. Bu arada razer'ın ergonomisi iyileştirilmedi switchleri optik switche geçti ve kabloda iyileştirilme yapıldı bunlar ne kadar gerekli şeyler tartışılır. Razer'ın donanımı daha iyi diye birşey yok sen mouse alıyorsun önemli olan eline oturması zowie'de 3360 iyileştirilmiş sensör var senin için gerçekten gerekli şeylere göre mouse'u seç eğer zowie alırsan ve CS oynuyorsan gelip bana teşekkür edebilirsin. Mesela şöyle bir şey var zowie'ye diyorlar örgü kablosuz bakkal mouse'una 70 dolar mı verilir diyorlar ama örgü kablo ezilip büzülüp kolayca şekli değiştiği için oyuncular istemiyor bu yüzden zowie örgü kablo kullanmıyor fnatic gibi birçok e-spor takımıyla işbirliği yaparak bu mouse'ları üretiyor gerçekten seçimini iyi yapmalısın sonra pişman olmamak için. Eğer deathadder v1'i seçip beğenmediysen v2 de seni tatmin etmeyecektir emin ol çünkü şekli ve boyutları aynı. Razer'ın donanımı daha iyi demişsin ama bunu kanıtlar nitelikte bir şey yok razer'ın sensörü 162ms tepki süresi veriyor zowie 163ms. Ayrıca optik switch dedikleri şey oldukça hissiyatsız.

Son düzenleme:
Şimdi geldik son karara :D.
Milyonlarca fare araştırdım aklımda DeathAdder V2 vardı aslında ama bugün V1 kullanma şansım oldu ve malzemesi hiç hoşuma gitmedi ve Switch'leri çok ağır geldi G502'den sonra.
Zowie almaya karar verdim büyük ihtimalle son kararım olacak.
Elim 20, 5cm X 10, 5cm.
FPS - rekabetçi oyunlar tercihim.
Ergonomik bir mouse istiyorum simetrik mouse biraz yan tarafı boş geliyor.

Hangi Zowie mouseu seçmeliyim. Kendim araştırdım içinden çıkamadım sizin düşünceleriniz neler.
Benim elimin ölçüleri 18.5 - 10 cm seninki benden bir tık daha büyük EC1 VE EC2 modeli arasında seçim yapabilirsin kendi eline göre zowie'nin ergonomisi çok iyi hiçbir parmağım boşta kalmadı elimi yormuyor. Tek sevmediğim bölümü scroll biraz sesli fakat sıkıntı olacağını zannetmiyorum zaten kulaklıkla oynuyorum.

Zowie EC1-B DİVİNA kullanıyorum CS:GO oynuyorum ben de elim hemen hemen senin elin kadar, sensör, ele oturması, ergonomisi çok iyi kararlı bir mouse 3360 sensör kullanıyor zaten. Tavsiye ederim.
Kaç yıldır kullanıyorsun kardeşim ben de yeni modelini aldım umarım uzun süre dayanır herhangi bir sorunu vs. var mı? . Gerçekten kaliteli bir mouse.

Kaç yıldır kullanıyorsun kardeşim ben de yeni modelini aldım umarım uzun süre dayanır herhangi bir sorunu vs. var mı? . Gerçekten kaliteli bir mouse.

3 aydır kullanıyorum fakat çok çabuk alıştım, çok güzel yanıt veriyor scroll'u daha kaliteli olabilirdi kulaklıkla oynadığım için sesi duyulmuyor ama daha kaliteli olabilirdi. G402 kullanıyodum daha önce eğer düşünen varsa arka skatez'i çok çabuk eriyor LOGİTECH'in uzun zaman kullandığım için söylüyorum bir de sensöründe sıkıntı olmaya başlamıştı son zamanlarda hızlı tepkilerde aim birden yere doğru kayıyodu yalnız 3-4 yıl kullandım o mouse'u da sonrasında çıktı bu arızası.

Tam seçimi yaptım derken mantıklı yorumlar geldi :D.
Razer 650 IPS 3389'un iyileştirilmiş sensörünü kullanıyor Zowie'den bir tık daha iyi ama 3360 sonrası zaten fazlasıyla yeterli ve kablosu da Zowie'den daha iyi ama ergonomi konusunda ben de Zowie'nin daha iyi olacağını düşünüyorum.

Sana tavsiyem mediamart veya Teknosa gibi yerlerde gidip denemelisin yani eline oturuyor mu tasarımı senin için uygunmu her zaman canlı görmek en güzeli.

Malum karantinadayız öyle bir şey çok zor o yüzden burada fikir almak en mantıklısı galiba.
Benim el büyüklüğüm için Zowie EC1 o zaman ama B ve A arasında çok fark var mı ya da divina?

Bence değişimden çok ergonomisinden dolayı tercih ediliyor akşam üstü geldi EC2 model zowie mouse'um ilk başta alışamadım küçük mouse kullanıyordum önceden 2 saat aim bot map'i girdim. AWP ve spray kontrollerim hatsafaya çıktı kendime uygun ayarları bulduktan sonra 2 maçta 5 tane ace attım takımımdakiler naptın sen felan diye bakakaldılar.

Senin gibi ben de 1 hafta ikisi arasında kararsız kaldım fakat araştırmalarımı yaptıktan sonra razer'ın üstündeki ışıklara ve yazılımına gerçekten ihtiyaç duymadığımı farkettim ayrıca razer'ın boyutu da zowie'den büyüktü. Ben de zowie aldım akşamüstü geldi iyi ki bunu almışım eğer razer almış olsaydım elime olmazdı çünkü bundan daha büyük bir mouse. Şöyle düşün 460 liraya razer almak yerine 500 liraya binlerce e sporcunun kullandığı bir mouse alıyorsun bu adamların bir bildikleri var ki zowie kullanıyorlar yoksa hepsi razer kullanırdı pro settings'e bak bakalım kaç tane razer kullanan var. Bu arada razer'ın ergonomisi iyileştirilmedi switchleri optik switche geçti ve kabloda iyileştirilme yapıldı bunlar ne kadar gerekli şeyler tartışılır. Razer'ın donanımı daha iyi diye birşey yok sen mouse alıyorsun önemli olan eline oturması zowie'de 3360 iyileştirilmiş sensör var senin için gerçekten gerekli şeylere göre mouse'u seç eğer zowie alırsan ve CS oynuyorsan gelip bana teşekkür edebilirsin. Mesela şöyle bir şey var zowie'ye diyorlar örgü kablosuz bakkal mouse'una 70 dolar mı verilir diyorlar ama örgü kablo ezilip büzülüp kolayca şekli değiştiği için oyuncular istemiyor bu yüzden zowie örgü kablo kullanmıyor fnatic gibi birçok e-spor takımıyla işbirliği yaparak bu mouse'ları üretiyor gerçekten seçimini iyi yapmalısın sonra pişman olmamak için. Eğer deathadder v1'i seçip beğenmediysen v2 de seni tatmin etmeyecektir emin ol çünkü şekli ve boyutları aynı. Razer'ın donanımı daha iyi demişsin ama bunu kanıtlar nitelikte bir şey yok razer'ın sensörü 162ms tepki süresi veriyor zowie 163ms. Ayrıca optik switch dedikleri şey oldukça hissiyatsız.

Ben böyle bir marka fanatikliği ilk defa görüyorum😂 Yazdıklarının çoğu boş bu arada.

Ben böyle bir marka fanatikliği ilk defa görüyorum😂 Yazdıklarının çoğu boş bu arada.
Öyle mi peki sen nasıl diyorsan öyle olsun sen nasıl olsa razer kullanıyorsun sen fanatik değilsin. Zowie sponsorum heralde ondan fanatiğiyim hahaha güldürdün gece gece. En çok güldüğüm şey insanların eline bile değmeyen mouse'ların veya ekipmanların sahiplerine kendilerinde olmadığı için fanatik veya fanboy diye hitap etmesi.
Tam seçimi yaptım derken mantıklı yorumlar geldi :D.
Razer 650 IPS 3389'un iyileştirilmiş sensörünü kullanıyor Zowie'den bir tık daha iyi ama 3360 sonrası zaten fazlasıyla yeterli ve kablosu da Zowie'den daha iyi ama ergonomi konusunda ben de Zowie'nin daha iyi olacağını düşünüyorum.

Malum karantinadayız öyle bir şey çok zor o yüzden burada fikir almak en mantıklısı galiba.
Benim el büyüklüğüm için Zowie EC1 o zaman ama B ve A arasında çok fark var mı ya da divina?
EC 2020 serisi mantıklı B serisinde olan bazı sorunların sorunların çözülmüş versiyonu. Divina değil de tyloo versiyon var kırmızı olan ama ülkemizde yok olsa onu alacaktım. Siyahı da gayet güzel ama.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı