Yunus Tosun
Kilopat
Yok ben çok takılmıyorum o karşılaştırmalara zaten. Bu teknoloji işi biraz da kumar gibi birisi alıyor onunkisi kötü çıkıyor o onu kötülüyor, başkası alıyor onunkisi kötü çıkınca da o kendi aldığını kötülüyor. Tabii bunların yanında bir de fan olanlar var kendisi onu kullandığı için o iyisiymiş gibi konuşuyor. Aslında çok da araştırmamak lazım sanki öteki türlü hem kafa çok karışıyor hem de illa kötü yorumlarla karşılaşılabiliyor.Herne kadar Intel kullanıyor olsam da artık işlemci konusunda AMD'yi tekel olarak görüyorum. İşlemci konusunda AMD'den korkmayın. Ekran kartı konusunda da NVIDIA da şu an çok stabil sayılmaz. Bazı sürücülerinde çok ciddi sıkıntılar vardı. Yani şu an en uygun kombinasyon işlemci AMD ekran kartı hangisi daha F/P ise o. Sizin durumunuzda da evet 7500F vs 9060XT oluyor.
@PROTECTQ sizin önereceğiniz parçalar var mıdır hocam? İşlemci olarak 7500F, ekran kartı 9060xt düşünüyorum. Soğutucu olarak da ThermalRight Assassin X 120 Refined Se yeterli olur diye düşündüm. Anakart, kasa, ram ve ssd konusunda önerilere ihtiyacım var.
Son düzenleme: