Hangisi daha iyi? Windows 7 mi; Windows 10 mu?

Riboud

Decapat
Ben şuan windows 10 pro kullanıyorum fakat winodw 7'ye geçersem bilgisayarım daha iyi performan gösterir mi yoksa windows 10 daha mı iyi performans gösterir?

Sistemim:
  • 8GB RAM
  • 4GB EKRAN KARTI AMD RADEON
  • İNTEL İ7 3.2GHZ İŞLEMCİ
  • 64BİT

Son düzenleyen: Moderatör:
Yavaş yavaş Windows 8 üzerinde bile destek azalıyor.
Windows 10 1803 kullanıyorum. Ben hiçbir sorun yaşamıyorum. Hatta eski bir anda gelen Windows 10 kaynaklı sorunlar yüzünden iki veya üç ayda bir sıfırlama yapmak zorunda kalıyordum.
Bu sürümle beraber donmalardan tut FPS sorunlarına kadar her şey düzeldi.
@Recep Baltaş
Her zaman dediği gibi güncel bir sistem her zaman daha güvenilir olurken geliştirmeler daha iyi performans sunuyor.

Güncel sistem belki tamamda W10 dayatmaları insanı sıkıyor ama onu söylemiyorsunuz. İşletim sistemi için lisans parası ver ama o sana reklam göstersin, virüs programı dayatsın ve kapatmak için cebelleş dur. Güncellemeleri w7 gibi kontrol etmek istersen bir sürü işlemle uğraş vs. vs. Güvenlik kısmına gelince hiç bir sistem güvenli değil adamlar ülke bazında hack yapıyorlar w10 aldığı bir güncelleme mi bunun önüne duracak yani demem o ki güncellik için w10 kullan rahatlık için w7 kullan, tamamen kişisel düşüncemdir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı