Çözüldü Hangisi Google Haritalar'ın Lite versiyonudur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Çözüm
Sadece haritayı kullanmak istiyorsan, Google Maps Go'yu indirmelisin. Navigasyon özelliğini de ek olarak Google Maps Go'da kullanmak istiyorsan, Navigation for Maps Go'yu da indirmelisin.
Google Maps Go Navigasyon, adım adım sesli GPS navigasyonu sunar ve bellek kapasitesi düşük telefonlarda yüksek performans gösterir. Google Maps Go'da canlı yol tarifi almak için bu tamamlayıcı uygulamayı indirin. Önce Google Maps Go'da gideceğiniz yeri bulun ve ardından Navigasyon düğmesine dokunun.
Sadece haritayı kullanmak istiyorsan, Google Maps Go'yu indirmelisin. Navigasyon özelliğini de ek olarak Google Maps Go'da kullanmak istiyorsan, Navigation for Maps Go'yu da indirmelisin.
Google Maps Go Navigasyon, adım adım sesli GPS navigasyonu sunar ve bellek kapasitesi düşük telefonlarda yüksek performans gösterir. Google Maps Go'da canlı yol tarifi almak için bu tamamlayıcı uygulamayı indirin. Önce Google Maps Go'da gideceğiniz yeri bulun ve ardından Navigasyon düğmesine dokunun.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba, telefonum 16 GB olduğu için bir süredir depolama ile sorun yaşıyorum. Navigasyon uygulamasını Lite versiyona indirmek istiyorum ancak hangisi doğru anlayamadım...

İki uygulamayı da indirmen gerekli. 2. attığın uygulama, Google Maps GO'ya navigasyon eklentisi ekliyor.

İki uygulamayı da indirmen gerekli. 2. attığın uygulama, Google Maps GO'ya navigasyon eklentisi ekliyor.
Yani normal haritalar uygulamasının yerini tutması için iki uygulama da gerekiyor mu?

Hangisini arıyorsunuz?
Normal uygulamanın Lite versiyonunu, yani ikisi de desem doğru olur. Navigasyon Go, Haritalar Go için tamamlayıcı uygulamaymış cidden, hatta en azından Haritalar Go varken ayrı bir uygulama gibi de durmuyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı