Hangisi laptop daha iyi?

Dosya Ekleri

• 1626527678158.png
    1626527678158.png
    78 KB · Görüntüleme: 60
HP Omen modeli indirimle birlikte 12bin e geliyor ama 2x4 olması canımı sıkıyor ne diyorsunuz bu işe bu arada üstündeki 3060 Max-P miş.

HP Omen modeli indirimle birlikte 12bin e geliyor ama 2x4 olması canımı sıkıyor ne diyorsunuz bu işe bu arada üstündeki 3060 Max-P miş.
Max-P çok daha iyi olan değil mi? Hocam 2x4 ama anakarta gömülü değilmiş. Ben de Omen alacağım muhtemelen ve 3 4 ay sonra belki ikna edersem hemen 2x8 GB RAM alacağım. 2x4 olanı da satarım. Sırf bu yüzden 3060 Max-P den vazgeçilmez. (Tabi benim bütçem 13K sizinki fazlaysa başka modellere bakmanızı öneririm)

Max-P çok daha iyi olan değil mi? Hocam 2x4 ama anakarta gömülü değilmiş. Ben de Omen alacağım muhtemelen ve 3 4 ay sonra belki ikna edersem hemen 2x8 GB RAM alacağım. 2x4 olanı da satarım. Sırf bu yüzden 3060 Max-P'den vazgeçilmez. (tabii benim bütçem 13K sizinki fazlaysa başka modellere bakmanızı öneririm)

Evet Max-P daha iyi olanı
Ya daha fazla vermek istemiyorum açıkçası bir laptop için bu rakam bile fazla geliyor 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı