Hanma metodu nedir?

KurşunAdam

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, sosyal medyadan ara sıra karşıma çıkıyordu hanma metodu diye boy uzatıyormuş. Araştırma yaptım fakat bir şey bulamadım bilginiz var mı? A-dan Z-ye anlatım yapan hareket mi egzersiz mi nedir bu hanma metodu? Yardımcı olursanız bahtiyar olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana kısa boylu genetik denk gelmiş 7 sülalen de uzun olamaz ayrıca örneğin senin babanın annesinin annesinin genetiği de denk gelebilir. Hatta ikisi beyaz olmasına rağmen siyah doğan çocuğu olan da var bu genetikten dolayı.
Hormonal eksiklikten dolayı olamaz mı? Adamın ailesinin boy ortalaması o kadar iyiyse kendisininkinin bu kadar düşük olmaması lazım.

Senin hormonlarında sıkıntı olabilir o kadar kısa olman normal değil çünkü. Uzamak mümkün ama çok para istiyor. Hormon tedavisi görebilirsin bir doktora sorup.
Evet bende şüpeleniyordum ama doktora gittiğimde bir şey yok diyorlardı galiba onlar sözde doktormuş ve hormon tedavisi olursam 4-5 yıl hgh vurursam boyum 185-90 olabilir mi ?

İlla annenin veya babanın genetiği denk gelmeyebilir. 7 kuşaktan herhangi birinin genetiği de denk gelir yani asıl sen yanlışsın.
Oda olabilir ama dediğim gibi kısa yok ailede soruyorum onlara 170 olmuşlar babasıda 188 çok garib gerçekten sorun bende farkındayım şimdi ben hangi hastaneye gitmeliyim ?

O da olabilir ama dediğim gibi kısa yok ailede soruyorum onlara 170 olmuşlar babası da 188 çok garip gerçekten sorun bende farkındayım şimdi ben hangi hastaneye gitmeliyim ?
Sen endokrinolojiye gitmelisin. İnternette hormon bozukluğuna bakan bölüm olarak endokrinoloji gözüküyor.

Sen endokrinolojiye gitmelisin. İnternette hormon bozukluğuna bakan bölüm olarak endokrinoloji gözüküyor.
Teşekkürler gideceğim kısa bir zamanda ve büyük ihtimal hormon bozukluğu çıkar ve tedaviye başlarsam ortalama 5 yıl kadar hgh hormunumuş bunu kullanırsam 180-90 gibi civarlara çıkarmıyım sence ? Tek eksiğim bu boy meselesi.

Teşekkürler gideceğim kısa bir zamanda ve büyük ihtimal hormon bozukluğu çıkar ve tedaviye başlarsam ortalama 5 yıl kadar hgh hormonuymuş bunu kullanırsam 180-90 gibi civarlara çıkar mıyım sence ? Tek eksiğim bu boy meselesi.
İnan bunu buradan bilemeyiz. Eğer hastalığın varsa geçmiş olsun en yakın zamanda şifa diliyorum.

Bu tür abidik gubidik hareketler veya methodlar boyunu uzatmaz boy genetiktir. İyi beslenirsin esneme hareketleri yaparsın anca 2-3 cm uzatırsın boyunu, şahsen 2-3 cm içinde böyle bir zahmete girmek saçma. Kısaysan kısasın ya da uzunsan uzunsun, değiştiremeyeceğin şeyleri kafana takma.

Hiçbir şekilde boy uzatma hareketleriyle uzayamazsın, uzama sürecini hızlandırırsın. Sadece kaslar genişlediği için belki 1-2 cm oynama yapabilir. Şuan için tek yol boy uzatma ameliyatları, onlarında fiyatları biraz pahalı ve acılı bir süreç sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı