Hansuo hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sizce yalan olabilirmi?? Bunu gerçekten düşündünüzmü? Kim böyle bir yalanın altına yatar bir düşünün bakalım bu suçlamaları kimse kimseye yapamaz özellikle bir Youtube videosu ile, kesinlikle doğru hem Hansuo instagram hesabını kapatmış durumda.

Hepsi juadisin bir oyunu da olabilir. Hansuo %100 haklı demiyorum veya onu savunmuyorum ancak bu kızın juadise gelip bunları anlatması çok inandırıcı gelmedi bana.
Discord kanallarının hepsi silindi. Moderatörleri işi bıraktı. Kimseye cevap vermiyor. İnstagram hesabını kapattı. Hiç bir şey söylemeden tarihe karışacak.

Hepsi juadisin bir oyunu da olabilir. Hansuo %100 haklı demiyorum veya onu savunmuyorum ancak bu kızın juadise gelip bunları anlatması çok inandırıcı gelmedi bana.
Varsayalım ki hepsi bir oyun olsun. Mesajlar ortada, yani kızın reşit olmadığını öğrendiği an geri adım atmak yerine vitesi 5'e takmış bu arkadaş. Her halükarda suçlu. O yüzden analizi azaltalım.

Söz meclisten dışarı birkaç kelam edeyim bende. Bu kişiler kimdir ne yapıyorlar da ünlü oluyorlar neden takip ediliyor ve takipçilere ne katıyorlar? Sonra bunlar hakkında konular falan açılıyor tartışılıyor. Takipçiler tırnak içinde bu kadar mı işsiz veya vakti bol veya o kadar zengin ki boş boş oturmaktan bir şey yapmamaktan bunlara sarıyor acaba? Jahrein mesela ekşi sözlükte gündem olmasından biliyorum ama açıp 5 dakika izlemedim dinlemedim kendisi. Bana ne katabilir bu tarz kişiler?

Soruya gelirsek ortada suç varsa gereği yapılır.

Bu konularda, bu şarkı yeterince karanlık bir anlam kazanır, milimetre cinsinden çapa gerek var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sandığınızdan daha fazla pedo var etrafta, düzenli yayın açan başka bir LoL yayıncısı 22 yaşındayken 17 yaşında sevgilisi vardı mesela.

Bu juadis denen lavuk çektiyse kesin fakedir 3dk da anlatacağı şeyi 12 dakikada anlatıyor prim ve para diye geberiyor adam :D

Hansuo açıklama yaptı siz izlemeden ben özetleyeyim: Dava açmadılar o yüzden pedofili değilim.

Hansuo açıklama yaptı siz izlemeden ben özetleyeyim: Dava açmadılar o yüzden pedofili değilim.

+ Hansuonun yaptığı tıbbi olarak pedofililik değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı