Hanxgame.com.tr güvenli mi?

Evet mail vs her yolu denedim ama bir sonuca ulaşamadım elimde şuan tek bir koz var site sahibi oldugunu veya sitede calısan biri oldugunu dusundugum kisinin telefon numarasını buldum onu aramayı dusunuyorım

Mail attım ancak geri dönüş yapmadılar her yolu denedim elimde son birşey kaldı site sahibi oldugunu dusundugum kisinin telefon numarasını buldum olmadı onuda arayacağım
Telefon numarasını nereden bulduğunuzu açıklar mısınız ?

Dediğimi yapabilirsin, PayTR tarafından posları devredışı kalacağı için hiçbir işlem yapamazlar, kanıt sunamazlar ise de PayTR'den sorunsuz iade alırsın.
Paytr sitesine gidip talep oluşturdum ama böyle mail gönderdiler aslında 108 tl son param olmasa umursamazdımda hem oyunu alamamış oldum indirimde biticek bunlar yüzünden moralim bozuldu

Dosya Ekleri

• IMG_20231029_230730.jpg
    IMG_20231029_230730.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 71
Evet mail vs her yolu denedim ama bir sonuca ulaşamadım elimde şuan tek bir koz var site sahibi oldugunu veya sitede calısan biri oldugunu dusundugum kisinin telefon numarasını buldum onu aramayı dusunuyorım

Mail attım ancak geri dönüş yapmadılar her yolu denedim elimde son birşey kaldı site sahibi oldugunu dusundugum kisinin telefon numarasını buldum olmadı onuda arayacağım
Anladım hocam. Umarım olumlu bir sonuç alırsınız. Ben mail attığımda geri dönmüşlerdi.

Paytr sitesine gidip talep oluşturdum ama böyle mail gönderdiler aslında 108 tl son param olmasa umursamazdımda hem oyunu alamamış oldum indirimde biticek bunlar yüzünden moralim bozuldu
E-Postaya tekrar yanıt gönderip, ya da siteye tekrar talep gönderip sana herhangi bir teslimat yapılmadığını üstüne basa basa belirt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı