Hanxgame güvenilir mi?

Neden bu kadar tilt oldun anlamıyorum. Siteden bir tane daha Uncharted aldım kardeşim için ve bende de aynısı oldu siteyle telefonda görüştüm stok bitti en yakın zamanda gelir dediler çok sürmez dediler. Emin ol güvenilmez olsa senin ödediğinden çok daha fazla para ödedim. Ve hiçbir problem çıkmadı. Sadece bekleyeceksin parasını vermişsin tek yapman gereken şey beklemen. Stokta yok ise var yazmaları zaten çok saçma o konuda sonuna kadar arkandayım ve destekçinim fakat siteye bunu bildirmeyi unuttum

Bu arada direkt mail atmayın görmüyorlar oradan sanırım, site üzerinde bulunan mesaj gönderme kısmından gönderin.

Arkadaşlar durumu güncellemek için yazıyorum, ürün anahtarımı bugün ulaştırdılar; yanında da hediye olarak ek bir oyun gönderdiler bu oyunu oynamayacak bile olsam güzel bir jest, fakat yinede ürün stokta olmamasına rağmen stokta yazmamaları gerekiyordu bence; veyahut satışını o kampanya sürecinde yapmak istiyorlarsalar bile bunu belirtip bir kaç gün içinde teslim edileceğini ürünün sayfasında belirtselermiş çok daha iyi olurdu, en azından bu sitede ilk defa alışveriş yapıcaklar için tedirgin bir durum oluşturmamış olurdu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    16,1 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:

Durum ne oldu keyler elinize ulastı mı? Ona göre PayTR'ye yazacağım cevap verirseniz çok teşekkür ederim.

Durum ne oldu keyler elinize ulastı mı? Ona göre PayTR'ye yazacağım cevap verirseniz çok teşekkür ederim.
2. Sayfada durumu güncellemişsiniz kusuruma bakmayın farketmemisim .

Son düzenleme:

2. Sayfada durumu güncellemişsiniz kusuruma bakmayın fark etmemisim .

Daha önce 2 defa key almıştım 4-5 gün sonra keyleri verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…