Hanxgame güvenilir mi?

Tabii canım inanılmaz güvenilirdir.

Üstüne üstlük bir de diyorlar ki: Ürün kodunu görüntüledikten sonra iade hakkınızı kaybedersiniz. Ama işin komik kısmı ortada herhangi bir ürün kodunun olmaması.

Neden bu kadar tilt oldun anlamıyorum. Siteden bir tane daha Uncharted aldım kardeşim için ve bende de aynısı oldu siteyle telefonda görüştüm stok bitti en yakın zamanda gelir dediler çok sürmez dediler. Emin ol güvenilmez olsa senin ödediğinden çok daha fazla para ödedim. Ve hiçbir problem çıkmadı. Sadece bekleyeceksin parasını vermişsin tek yapman gereken şey beklemen. Stokta yok ise var yazmaları zaten çok saçma o konuda sonuna kadar arkandayım ve destekçinim fakat siteye bunu bildirmeyi unuttum :D

Bu arada direkt mail atmayın görmüyorlar oradan sanırım, site üzerinde bulunan mesaj gönderme kısmından gönderin.

Arkadaşlar durumu güncellemek için yazıyorum, ürün anahtarımı bugün ulaştırdılar; yanında da hediye olarak ek bir oyun gönderdiler bu oyunu oynamayacak bile olsam güzel bir jest, fakat yinede ürün stokta olmamasına rağmen stokta yazmamaları gerekiyordu bence; veyahut satışını o kampanya sürecinde yapmak istiyorlarsalar bile bunu belirtip bir kaç gün içinde teslim edileceğini ürünün sayfasında belirtselermiş çok daha iyi olurdu, en azından bu sitede ilk defa alışveriş yapıcaklar için tedirgin bir durum oluşturmamış olurdu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    16,1 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Normalde fiyatı uygun diye bütün oyunları: Uncharted, Spider-Man oyunlarını, Last of Us'ı eTail üzerinden aldım anında geldi; Horizon'ı almaya çalıştığımda stokta yoktu, tek stokta gözüken site Hanxgame'di ürünü sipariş verdim kodu görüntüle dediğimde kod falan yoktu gelmedi, daha sonrasında mail attım geri dönüş yaptılar ürün stokta yok diye ama mağaza sayfasında stokta gözüküyor ve Mail'de iade gibi işlem yapmak veya başka sorunuz varsa buradan ulaşın diye not düşmüşler ulaşmaya çalıştım geri dönen olmadı ayrıca 2 mail daha attım geri dönüş yapan yok, stoku olmayan bir ürünü satıyorlar, mail üzerinde de ürünün yapımcı tarafından stok güncellenmesi gerektiğini güncellendiğinde ulaştırılacağını söylediler 2 gündür bekliyorum Key vahiy inecek sanırım, umarım uğraştırmazlarda Key'imi alırım.

Durum ne oldu keyler elinize ulastı mı? Ona göre PayTR'ye yazacağım cevap verirseniz çok teşekkür ederim.

Durum ne oldu keyler elinize ulastı mı? Ona göre PayTR'ye yazacağım cevap verirseniz çok teşekkür ederim.
2. Sayfada durumu güncellemişsiniz kusuruma bakmayın farketmemisim 😅.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı