Hanxgame güvenilir mi?

Şahin Yayo

Centipat
Daha fazla  
Steam ve Epic Games'teki çoğu oyunun daha ucuz halini Hanxgame sitesinde görünce bir şaşırdım ve almak istedim, site hakkında bir bilgisi olan var mı ve oyunları alınca nasıl teslim ediyorlar? Steam hesabı olarak mı, başka bir şekilde mi? Üstelik nasıl bu kadar ucuza verebiliyorlar? Örnek verecek olursak God of War, Steam'de 800TL civarı fakat Hanxgame sitesinde 280TL bu nasıl oluyor? Bu siteden Spider-Man Remastered almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam ve Epic Games'teki çoğu oyunun daha ucuz halini hanxgame sitesinde görünce bir şaşırdım ve almak istedim, site hakkında bir bilgisi olan var mı ve oyunları alınca nasıl teslim ediyorlar? Steam hesabı olarak mı, başka bir şekilde mi? Üstelik nasıl bu kadar ucuza verebiliyorlar? Örnek verecek olursak God of War, Steam'de 800TL civarı fakat hanxgame sitesinde 280TL bu nasıl oluyor? Bu siteden Spider-Man Remastered almak istiyorum.

Büyük ihtimalle key veriyorlardır siteye bakmadım ama ben God of War Days Gone ve Detroit'i çok çok ucuza e tailden key olarak almıştım ayrıca Papara'nin kendisi de key olarak satıyor diğer siteler kadar ucuz olmasa da yine de ucuz bakmanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı