Hap nasıl yutulur?

Merhaba. Ne yaparsam yapayım asla hapı yutamıyorum ve devamlı bir ilaç kullanıyorum tadı çok kötü. Depakin kullanıyorum normalde hapı 500 mg olandan ama işte sorun hapını bir türlü içemiyorum. Yemeğe kattım olmuyor yutuyorum gibi oluyor hap ağızımda kalıyor bir türlü içemiyorum. Eğer birisi yardimci olup içmemi sağlayabilecek şeyi söylerse cidden o kişiden Allah razı olsun.
Hapı dilinizin altına alın ardından su ile için. Hap zaten su ile içilir, içilmemesi gerekiyorsa da doktorunuz size söyler.

Merhaba. Ne yaparsam yapayım asla hapı yutamıyorum ve devamlı bir ilaç kullanıyorum tadı çok kötü. Depakin kullanıyorum normalde hapı 500 mg olandan ama işte sorun hapını bir türlü içemiyorum. Yemeğe kattım olmuyor yutuyorum gibi oluyor hap ağızımda kalıyor bir türlü içemiyorum. Eğer birisi yardimci olup içmemi sağlayabilecek şeyi söylerse cidden o kişiden Allah razı olsun.

Ağzını kocaman aç yukarı bak ailenden birisi boğazına atsın (!)

Yahu söylemeyim diyorum ama bu yorumum yüzünden ban yiyeceğim ama şöyle saçma sapan konular için artık konu açmayı bırakın

Kendi fikirlerinizi kendinize saklayın, adam hapı nasıl yutarım demiş, Depakin nedir değil. Her yer bitti birde buradan mı milleti baskılamaya çalışıyorsunuz artık? Yazık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı