Hap yutamamak

Hocam dilinize katmayın ya dişlerinizin arasına alın su için yutun ya da önce su alın agzınıza sonrada hapı atın ağınıza ve yutun.

Bende de eskiden vardı bu, suyu bitirirdim ama hap ağzımda kalırdı hala sonra normal ağzımda yemek varmış gibi direkt yutmaya başladım, çok düşünme, direkt at ve yemek yutuyormuş gibi su içerken yutmayı deneyebilirsin.

Hocam ben 4 yıldır hap kullanıyorum ilk başta zorlanıyordum ama sonra nasıl oldu hatırlamıyorum ama alıştım

Çok küçük bir hap zaten ama onu bile çok zor attım.
Küçük hap yutmak daha zor bu arada

Hapı düşünmemeye çalışın bu sadece psikolojik bir şey. İçinizden başka bir şey düşünürken bir anda suyu için ve o sırada 1'den 10a kadar falan sayın. Ağzınız nemli olsun kuru değil. Bol suyla için ve hatta içmeyi bırakmayın 3 4 yudum falan alın bence denemeye değer ben de 15 yaşıma kadar falan asla içemezdim hatta (bu kötü bir yöntem) eritmiştik hapı suda öyle içmiştim. O kadar yani ama sonra en büyük hapları bile içer oldum olay tamamen psikolojik bunu çok net söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…