Siz o gazla bardağı bile yutarsınız hocam. Arkanızdayım!Çeyrek bardak su ile hap yutabilen bir tek ben miyim?
Siz o gazla bardağı bile yutarsınız hocam. Arkanızdayım!Çeyrek bardak su ile hap yutabilen bir tek ben miyim?
Boğazımda kalma hissi olmuyor ama midem çok bulanıyor. Atmadan öğürmeye başlıyorum. Nurofen'i boğazımın en dibine koyup susuz yutmuştum çünkü küçüktü. Bunu yutmam imkansız gibi geliyor çünkü dilime koyduğum an midem bulanıyor. Ne illet bir şey bu ya.
Hocam ben 4 yıldır hap kullanıyorum ilk başta zorlanıyordum ama sonra nasıl oldu hatırlamıyorum ama alıştımÖnceden denemiştim 3-4 kez ama en son yutmaya çalışırken kustuğum için bırakmıştım. 3 gün önce nurofen yutmayı başardım. Çok küçük bir hap zaten ama onu bile çok zor attım. Şimdi balgam söktürücü hap atacağım ama korkuyorum. Nasıl atacağım bilmiyorum düşündükçe bile midem bulanıyor. Benim için çok büyük bir hap.
Küçük hap yutmak daha zor bu aradaÇok küçük bir hap zaten ama onu bile çok zor attım.
Neden?Hocam ben 4 yıldır hap kullanıyorum ilk başta zorlanıyordum ama sonra nasıl oldu hatırlamıyorum ama alıştım
Küçük hap yutmak daha zor bu arada
Suya bile ihtiyac duymadan yutarım. Aslında suyu yutmak için değil, ilacı çözündürmek için yutarız. İlaçların büyük çoğunluğu midede suda çözünür.Çeyrek bardak su ile hap yutabilen bir tek ben miyim?
Hocam havalanmayın benceÇeyrek bardak su ile hap yutabilen bir tek ben miyim?
Önceden denemiştim 3-4 kez ama en son yutmaya çalışırken kustuğum için bırakmıştım. 3 gün önce nurofen yutmayı başardım. Çok küçük bir hap zaten ama onu bile çok zor attım. Şimdi balgam söktürücü hap atacağım ama korkuyorum. Nasıl atacağım bilmiyorum düşündükçe bile midem bulanıyor. Benim için çok büyük bir hap.
Nedenini bende bilmiyorum 4 yıldır hap kullanıyorum 1 tane küçük 1 tane büyük küçüğü içerken yutmakta daha çok zorlanıyorumNeden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.