Happymod virüs mü?

Fnrbhce

Decapat
Ben bu siteden HappyMod tarafından HappyMod Mod Apk nasıl indirilir happymod indirmiştim dosya zararlı olabilir diye uyardı Chrome beni. ben yine de indir dedim ve uygulamayı açtım. normal happymod du Kaspersky ile tam tarama yaptım ve hızlı tarama yaptım Kaspersky sorun yok dedi. virüs bulaşmış mıdır? (Happymod un içinde bazı virüslü oyunlarda var).

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu siteden HappyMod tarafından HappyMod Mod Apk nasıl indirilir happymod indirmiştim dosya zararlı olabilir diye uyardı Chrome beni. ben yine de indir dedim ve uygulamayı açtım. normal happymod du Kaspersky ile tam tarama yaptım ve hızlı tarama yaptım Kaspersky sorun yok dedi. virüs bulaşmış mıdır? (Happymod un içinde bazı virüslü oyunlarda var).
Uygulamanın kendisinde virüs yok ama içindeki uygulamalarda olabilir.

Ben bu siteden HappyMod tarafından HappyMod Mod Apk nasıl indirilir happymod indirmiştim dosya zararlı olabilir diye uyardı Chrome beni. Ben yine de indir dedim ve uygulamayı açtım. Normal happymod du Kaspersky ile tam tarama yaptım ve hızlı tarama yaptım Kaspersky sorun yok dedi. Virüs bulaşmış mıdır? (happymod un içinde bazı virüslü oyunlarda var).

Hocam Chrome 3. parti yazılımla indirilmiş uygulamalara doğal olarak zararlı olabilir uyarısı veriyor zaten ancak yine de 3. parti uygulama/oyun indirmeni şiddetle tavsiye etmem.

HappyMod virüssüz ama modlar insanlar tarafından upload edildiği için ne kadar güvenli bilemeyiz.

Ben bu siteden HappyMod tarafından HappyMod Mod Apk nasıl indirilir happymod indirmiştim dosya zararlı olabilir diye uyardı Chrome beni. Ben yine de indir dedim ve uygulamayı açtım. Normal happymod du Kaspersky ile tam tarama yaptım ve hızlı tarama yaptım Kaspersky sorun yok dedi. Virüs bulaşmış mıdır? (Happymod un içinde bazı virüslü oyunlarda var).

Güvenli hocam ama kredi kartı ile işlem yapıyorsan önermem APK'ler gizli virüs taşır genelde algılanamaz.

Ben bu siteden HappyMod tarafından HappyMod Mod Apk nasıl indirilir happymod indirmiştim dosya zararlı olabilir diye uyardı Chrome beni. Ben yine de indir dedim ve uygulamayı açtım. Normal happymod du Kaspersky ile tam tarama yaptım ve hızlı tarama yaptım Kaspersky sorun yok dedi. Virüs bulaşmış mıdır? (happymod un içinde bazı virüslü oyunlarda var).

Happymod virüssüz ama içindeki uygulamalara dikkat etmen lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı