HAQQUS-XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Bahsettiğim bilgisayar bu fiyatı piyasanın altında almayı düşünüyorum fakat almadan önce sorayım dedim alınır mı? Başka önerileriniz var mı? bu fiyatın daha üzerine çıkmak istemiyorum.
HAQQUS-XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Bahsettiğim bilgisayar bu fiyatı piyasanın altında almayı düşünüyorum fakat almadan önce sorayım dedim alınır mı? Başka önerileriniz var mı? Bu fiyatın daha üzerine çıkmak istemiyorum.
www.gaming.gen.tr
Bahsettiğim bilgisayar bu fiyatı piyasanın altında almayı düşünüyorum fakat almadan önce sorayım dedim alınır mı? Başka önerileriniz var mı? bu fiyatın daha üzerine çıkmak istemiyorum.
Dolaylı yoldan etkiler. Kasanın hava akışı bileşenlerin sıcaklığında 5 , yer yer 10 derece bile etkili olabiliyor. ( Nadiren) Bileşenlerin ısısı arttıkça ( normal sıcaklık değerlerinde çok önemli değildir) performans düşer.