Yeter.550W PSU yeter mi?
Yeter.550W PSU yeter mi?
Ben RX570 4GB kullanıcısıyım. Bu kartın neredeyse kaderi Wattman. Ben ayda 2-3 kere Watmann alıyordum. Biraz hızları azaltıp %2 fazla güç verince benim sorunum çözüldü. Bu ayardan sonra hiç Wattman almadım. Ancak size garanti veremem ancak benim sorunum çözüldü.Arkadaşlar merhaba. Normalde RTX sistem alacaktım ama bununla fiyatları yakındı ve bunun ekran kartı daha iyi. RTX almama sebeplerimden biride WattMan hatasıydı. Bu hatayı alırsam sisteme zarar verir mi? Tam olarak açıklarsanız sevinirim.
Yeter.
Kasa ve PSU çöp.AMD 5600-XFX 6700 10GB-GIGABYTE B450M-H-WD 480GB-XPG 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda bu sistemi almak daha mı mantıklı.
Bunu alın hocam:AMD 5600-XFX 6700 10GB-GIGABYTE B450M-H-WD 480GB-XPG 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda bu sistemi almak daha mı mantıklı.
Kasa ve PSU çöp.
Bunu alın hocam:
![]()
Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Muhtemelen işlemci 5500 diye.Tamamdır diğer arkadaş neden beğenmemiş merak ettim.
5600'den bellek kontrolcüsü olarak daha iyi. Ben 5500'ün APU'lu versiyonu olan 5600G'yi kullanıyorum, 4133MHz verip 56ns alıyorumMuhtemelen işlemci 5500 diye.
“5500 kötü bir işlemci değil”
Tamamdır diğer arkadaş neden beğenmemiş merak ettim.
Kasa ve PSU çöp.
Bunu alın hocam:
![]()
Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.