Arkadaşlar merhaba. Normalde RTX sistem alacaktım ama bununla fiyatları yakındı ve bunun ekran kartı daha iyi. RTX almama sebeplerimden biride WattMan hatasıydı. Bu hatayı alırsam sisteme zarar verir mi? Tam olarak açıklarsanız sevinirim.
Ben RX570 4GB kullanıcısıyım. Bu kartın neredeyse kaderi Wattman. Ben ayda 2-3 kere Watmann alıyordum. Biraz hızları azaltıp %2 fazla güç verince benim sorunum çözüldü. Bu ayardan sonra hiç Wattman almadım. Ancak size garanti veremem ancak benim sorunum çözüldü.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Ben 5600 olanı tercih ederdim o yüzden. Yoksa hocamızın dediğide alınır. Ben olsam 5600'lü olanı alır PSU'yu satar yeni PSU alırdım.
Sonuçta bir üst model işlemci kullanmış oluruz.
Bu Haqqus iyi de, B550 seçeneğindeki anakart kötü. Power delivery olayında başarısız. Ben şimdi gaming.gen.tr'ye yazdım, ATX b550 seçeneği ekler misiniz dedim. Eklerlerse mutlu olurum. X570 de almak istemiyorum çünkü çipsette pervane olayı bana çok saçma geliyor.