Haqqus'a PC toplatılır mı?

Parçalar sende olduğuna göre geriye tek kalan şey dikkatli toplaması, dikkatli toplar diye düşünüyorum.
Ama mümkünse sistemi siz toplayın, başkasının yardımına gerek kalmadan..
Ama merak ettiğim bir şey de şu ki, niçin Haqqus? Yani neden bir başkası değil? Mesela niçin Nejdat Delioğlu yada bu işlerle ilgilenen bir başkası değil?

Parçaları birleştirebilir bence ben bir sorun görmüyorum.

Parçalar sende olduğuna göre geriye tek kalan şey dikkatli toplaması, dikkatli toplar diye düşünüyorum.
Ama mümkünse sistemi siz toplayın, başkasının yardımına gerek kalmadan.
Ama merak ettiğim bir şey de şu ki, niçin haqqus? Yani neden bir başkası değil? Mesela niçin Nejdat Delioğlu ya da bu işlerle ilgilenen bir başkası değil?

Kendim toplamaya karar verdim de şu yüzden haqqus aynı yerdeydeik kargolamadan eve gelip toplayabileceği için.

Bence gönderin toplar. Ben samimi buluyorum ve iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Ama kendin topla diyenlere de katılıyorum. Hiç kimse sizin sisteminize sizin kadar özen gösteremez. Ayrıca kargoda o parçalar gidip gelecek. Hiç içime sinmiyor. Hani kendi aracınızla adamın kapısına bırakın. Bir hafta sonra toplanmış olarak geri alın eyvallah. Ama kargoda başına ne geleceği belli değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı