Hard brick olmuş Redmi Note 12 Pro ile ne yapılır?

860875

Femtopat
Selamünaleyküm. Elimde hardbrick bir cihaz var. (Redmi Note 12 Pro) cihaz kullanıcı kontrolüne kapalı yani onarılamıyor. Bu cihazla en kötü ne yapılabilir? İçindeki parçaları süs olarak odama koymayı düşündüm fakat cihazı açmayı başaramadım.

Hocam cihazı bağladığımda cihazı bir tek Allah görüyor vallahi 9008 portu bile vermiyor. Cihaz tamamen gidik.

İstediğim cihazı onarmak değil cihaz ile ne yaoabileceğim?

Hocam bu MediaTek cihazlar için benim cihaz quallcom yani olmayabilir.

Selamünaleyküm. Elimde hardbrick bir cihaz var. (Redmi Note 12 Pro) cihaz kullanıcı kontrolüne kapalı yani onarılamıyor. Bu cihazla en kötü ne yapılabilir? İçindeki parçaları süs olarak odama koymayı düşündüm fakat cihazı açmayı başaramadım.
EDL Kablosuna ve Qualcomm'un EDL flash tool'una (Tam ismini hatırlamıyorum) ihtiyacınız var oradan EDL Flash ile stock ROM flashlayabilirsiniz.

Hocam bugün bir forumda daha okudum belirli cihazlara yalnızca işlemci değişimi oluyormuş doğru mudur?
Sanmıyorum hocam, hem işlemciyi değiştirerek pek birşey olacağını düşünmüyorum (?) Her cihazin kendine özel seri numarasi var uyuşmayıp kendini kilitlerse bu sefer hiç kurtaramazsınız cihazı öyle bir durum olursa. Nereden okudunuz linki bir bırakın bende bakayım isterseniz.

Sanmıyorum hocam, hem işlemciyi değiştirerek pek bir şey olacağını düşünmüyorum (?) her cihazin kendine özel seri numarasi var uyuşmayıp kendini kilitlerse bu sefer hiç kurtaramazsınız cihazı öyle bir durum olursa. Nereden okudunuz linki bir bırakın bende bakayım isterseniz.

aşırı sorunlu bir cihazmış zaten

aşırı sorunlu bir cihazmış zaten
MediaTek cihazlarda ROM atması daha zor evet. Sanırım işlemci değişimiyle kurtarılır sadece dediğiniz gibi. Eeee madem hardbrick oldu hikayesini duymayıda isteriz hocam :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı