Hard disk %100 kullanım ama okuma yazma 0 KB/S

Hard disk SSD'deki gibi %100 kullanım gözüküyor fakat okuma ve yazma yapmıyor. İşlemler kısmından kontrol ettiğim zaman ise System 0,1 MB/S kullanıyor olarak gözüküyor onun haricinde hiçbir şey kullanmıyor bazen ise bir şey kopyalarken, oyun kurarken falan yapıyor. Disk tarama yaptım, hatalar buldu. Otomatik onarıma girdi. Bitti ama sorun hala devam etmekte. Neden dolayı böyle yapıyor olabilir bilen varsa yardımcı olabilir mi?

HDD ölmüş bence. Yavaş yavaş helvasını yemeye bak.
verilerini yedekle.

Hocam 1 ayı geç 1 2 gün idare etse yeter bana bilgilerimi almam lazım.

O kadar idare eder herhalde.
Yamacın ucunda şu an okuma/yazma hızı düşmüş olabilir. Çabuk ol.
Benim de HDD'ım varken benimde %100 kullanıyordu.
2/3 gün sonra cortladı.
PC'yi açamadım.

Diskin bağlantılarında bir sorun var gibi. SATA ve güç kablosunu kontrol edin.
Şu an da yapıyorum 4.5 dakika geçmesine rağmen 9 tane badsector buldu ve daha da bulucak gibi
Bitince onun da sonucunu paylaşın. O sektörleri düzeltmek gerekecek ondan sonra disk %100 olmayı bırakır.

Bitince onun da sonucunu paylaşın. O sektörleri düzeltmek gerekecek ondan sonra disk %100 olmayı bırakır.

Hocam 22 dakika geçti ve 22 23 tane buldu bitince sonuçları paylaşırım.

Hocam badsector taraması bitti hemen hemen 28-34 arası badsector var şimdi nasıl halledeceğiz.

Dosya Ekleri

• HDD.png
    HDD.png
    114,4 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
HDD Regenerator programı ile düzeltmeyi deneyebilirsiniz olmadı victoria diye bir programda var. Programları kullanmayı çozemezseniz yardım ederim veya video izleyebilirsiniz.

HDD Regenerator bu hatayı veriyor hocam victoria ise şu anda yapıyor bitsin onu da atacağım.

Victoria'yı yapamadım beceremedim onu.

Dosya Ekleri

• 1648918948341.png
    1648918948341.png
    127,2 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı