- SSD veya HDD modeli
- Seagate Barracuda ST1000DM010 3.5'' 1 TB SATA III
- Anakart
- Msi b350m pro vd plus
Birkaç ay önce bilgisayarımda Valorant oynarken MEMORY_MANAGEMENT hatası alıyordum sürekli. Daha sonra bu oyunun dosyalarını da bozdu ve oyunda karşılaştığım hata sebebiyle tekrar oynayamadım. Sonrasında tekrar bu hatayı farklı oyunlarda da alınca Memtest86 ile RAM testi yaptım ve RAM'de sorun çıkmadı. Daha sonra HDD de bad sector taraması yaptım ve orada da bad sector bulunmadı. Fakat PC'de sürekli sürücü hatası çıkıyor ve kendine kendine chkdsk yapıyordu. Bende temiz format atarak dün tekrar disk bölmesi yaptım ve Windows'un güncellemelerini sürücüleri ne varsa eksiksiz kurdum. Daha sonra Valorant yüklerken PC tekrar takıldı ve yükleme yapmadı. Sonrasında PC'yi yeniden kapatıp açtım ve yüklemeyi bitirdim. Bu sefer de oyundayken oyunun harita yükleme yerinde oyundan attı ve oyuna tekrar girince aynı hatayı vermeye devam etti. Disk denetlemesini baktığımda da yine sürücü onarılması gerek dedi ve bir daha chkdsk yaptı. HDD'yi tüm sağlık ve yazma testlerine tabii tuttum ama hiçbir yerde sıkıntı gözükmüyor. Bugün 480 GB SSD siparişi verdim ama bu sorunu çözer mi yoksa başka bir şey sebep olabilir mi? HDD de sorun var mıdır sizce? Tüm testlerin resimlerini konuya ekledim.