Dosya sistemi bozulmuş olabilir. Mount işlemlerinde çok dikkatli olmalısınız. Disk üzerinde herhangi bir şey kullanılıyorsa ve o anda diski çıkartırsanız böyle bir durumla karşılaşırsınız. Çözümünü bilmiyorum fakat elle mount etmeyi deneyebilirsin. Onun dışında internetten çözümlere bakmanı tavsiye ederim.Başlıkta söylediğim gibi yanlışlıkla ikinci hard diskte ayıra bastım ve şu an onu kullanamıyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
Mount kodlarını denedim ama pek çalışmadılar, anlayan biri de değilim pek.Dosya sistemi bozulmuş olabilir. Mount işlemlerinde çok dikkatli olmalısınız. Disk üzerinde herhangi bir şey kullanılıyorsa ve o anda diski çıkartırsanız böyle bir durumla karşılaşırsınız. Çözümünü bilmiyorum fakat elle mount etmeyi deneyebilirsin. Onun dışında internetten çözümlere bakmanı tavsiye ederim.
Hayır.Bilgisayarı yeniden başlatınca diski kullanabiliyor musunuz?
gnome-disk-utility kuralım bence. Diskin kendisinde bir sorun olabilir. Bu program diskler hakkında detaylı bilgi sunar ve kullanımı kolaydır.sudo apt install -y gnome-disk-utility
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.