Hard disk birleştirme yapılamıyor

cenk159

Centipat
Daha fazla  
Hard diskimi formatladıktan sonra 2'ye ayrıldıgını gördüm ve birleştirmek için Technopat Recep abinin vesaire her videoyu denedim, Partition silme, diske clean atmak gibi gibi her şeyi ama hala sorun çözülmedi, ne yapabilirim? Baska bir fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

image (2).png

Hard diskimi formatladıktan sonra 2'ye ayrıldıgını gördüm ve birleştirmek için Technopat Recep abinin vesaire her videoyu denedim, Partition silme, diske clean atmak gibi gibi her şeyi ama hala sorun çözülmedi, ne yapabilirim? Baska bir fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2050580

Disk yedeklerseniz daha iyi.
Diskin içerisindeki bilgileri alıp başka bir yere aktarman lazım sonra diskinin hangi yazılıma sahip olduğunu öğreneceksin MBR GPT ))

Herhangi birisi olacak ve bir diğerine dönüştüreceksin diski,bu işlem sağlam birinci bölümü silmenize olanak sağlar.

Diyelim diskinizin hangi birime sahip olduğunu öğreneceksiniz.

""bilgisayarım sağ tık -> yönet -> disk yönetimi -> diske sağ tık -> özellikler -> birimler" yolunu izleyerek diskin MBR mi GPT mi olduğunu anlayabilirsin"
Farzedelim disk MBR çıktı veya GPT bu 480GB'lık diski sisteme eklemek için değiştirmek lazım.
Sonra diski fark etmeksizin şu işlemleri yapıyoruz

1. İskpart yazın enter'layın.
  2. List disk yazın enter'layın.
  3. Select disk 0 yazın enter'layın (burada birden çok disk çıkabilir. Hangi diski seçtiğinize dikkat etmelisiniz).
  4. Clean yazın enter'layın. (...
  5. Convert MBR yazın enter'layın. (

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı