Hard Disk Bozuk Mu ?

Mert Türkkan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.Son 1 ayda bilgisayarıma 3 kez format attırdım.Bugün 4. formatı attırdım.Windows 8 yükletiyordum ve 4-5 gün sonra bilgisayar mavi ekran hatası veriyordu.Sistem geri yükleme deniyordum sürekli hata veriyordu.2 gün önce son mavi ekranı vermeden önce bilgisayarım açıldığında 5-6 dakika harddisk %100 çalışıyordu daha sonraları %5 lere düştü.O gün kapatırken bilgisayar 10 dakikada ancak kapadı kendini.Normalde 30 saniyede açılıyordu kapanması zaten maximum 15-20 saniye.Bugün bilgisayara formattan sonra ilk olarak HD Tune programını yükledim.Health kısmında Warning yazıyor. Hata : C5 Current Pending Sector' den kaynaklanıyor.Bu Harddisk'in bozulduğunu mu gösteriyor acaba yoksa çözümü var mı.Hata bu;

BZoVZkf.png

HD Tune Pro 5.50 İndirdim.Hata taramasında biryerden sonra sürekli yeşil kutular devam ediyor sanırım diskin boş kısımları oralar.Yine de kapatmadım taramayı hepsi bitince farklılık olursa yeniden resim koyarım şuanlık istediğiniz görüntüler ;

VyVqGVW.png
aQCMQU2.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı