Hard Disk değişimi sonrası bilgisayar açılmama ve ''dıt'' sesi

mafrankuloo

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, eski bir kasada hard diskini değiştirdim. Bağlantılarını yaptıktan sonra kasadaki tüm fanlar ve ışıklar çalışıyor çok sayıda dıt sesi geliyor ekranda ise hiç birşey görünmüyor. Kasanın arkasında a b c d diye ışıklar var a yeşil yanıyor diğerleri turuncu. Eski hard diski takıyorum yine aynı problem.

RAM'i çıkarıp takmayı (slotunu da değiştirebilisin) veya BIOS pilini çıkarıp ayarları sıfırlamayı deneyebilirsin. Ayrıca anakartının marka modeliyle beraber yanan ışıklar için araştırma yap bence.

teşekkür ederim kablosunu yanlış takmışım düzelttim. Ama şuanda da ekrana hiçbir tepki gelmiyor kasa çalışıyor. İşlemcinin üzerinde ki termal macun çok eskimişti onu sildim ve termal macun sürmedim onunla bir alakası olabilir mi ?

İşlemcinin üzerinde ki termal macun çok eskimişti onu sildim ve termal macun sürmedim onunla bir alakası olabilir mi ?
Araba motorundaki radyatörü sökersek ne olur? Aynı şeyi yapmışsınız! HDD değişimi sırasında kim bilir başka nereleri kurcaladınız.

İşlemcinin üzerinde ki termal macun çok eskimişti onu sildim ve termal macun sürmedim
Sildiğin şeyin yenisini niye sürmüyorsun? Bilmediğiniz donanımları kurcalamayın. Bilgisayarcıya götürün yaptırın.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Termal macun aldıktan sonra sonucu paylaşacağım

Sildiğin şeyin yenisini niye sürmüyorsun? Bilmediğiniz donanımları kurcalamayın. Bilgisayarcıya götürün yaptırın.
Dediğinde haklısın ama Avrupa'nın en pahalı ülkesindeyim belki de bu yüzden insanlar tamirciye götüremiyor kendi bilgisayarım değil zaten evlerinde olan bilgisayarları yapmaya çalışıyorum karşılıksız. Servislerine gönderebilirler bir bilgisayar kadar para öderler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı