Çözüldü Hard disk formattan sonra kullanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BhuRock

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Format sırasında SSD ve HDD silip sadece SSD'yi yeniden oluşturup HDD'yi unuttum. Formattan sonra disk yönetiminde hard disk gözükmemeye başladı. Ancak aygıt yöneticisinde gözükmekte. Tekrar format attığımda da HDD gözükmüyor. Farklı SATA girişi farklı SATA kablosu denedim fayda etmedi. Çözüm önerecek var mı?

1748368700777.png

1748368720406.png

Dosya Ekleri

• 1748368767545.png
    1748368767545.png
    12,4 KB · Görüntüleme: 21
Herkese merhaba,
Format sırasında SSD ve HDD silip sadece SSD'yi yeniden oluşturup HDD'yi unuttum. Formattan sonra disk yönetiminde hard disk gözükmemeye başladı. Ancak aygıt yöneticisinde gözükmekte. Tekrar format attığımda da HDD gözükmüyor. Farklı SATA girişi farklı SATA kablosu denedim fayda etmedi. Çözüm önerecek var mı?

Eki Görüntüle 2500168

Eki Görüntüle 2500169

Denetim masası>sistem ve güvenlik>depolama alanları kısmını atar mısın?

Çözüm
Ayarları değiştir kısmına tıklayıp havuzu sil deyin. Sonra HDD disk yönetiminde gözüküyor mu diye kontrol edin. Gözüküyorsa biçimlendirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim. Havuzu sil dedikten sonra disk yönetiminde gözüktü. Biçimlendirilemedi ancak yerel disk oluşturuldu. Sorun çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı