Hard disk hakkında

melihsahin0660

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dün bilgisayarımın işletim sistemi dosyalarında problem oluştuğunu ögrendim bilgisayardan pek anlamadığım için bir şey sormak istiyorum. Ben hard disk değiştirip yeniden Windows atarsam bu sorun ortadan kalkar mı ben zaten harddiskimin yavaşladığını hisstemiştim bu konu hakkında cevap yazarsanız çok sevinirim ve hard disk önerilerinizi de belirtir misiniz?

Merhaba dün bilgisayarımın işletim sistemi dosyalarında problem oluştuğunu ögrendim bilgisayardan pek anlamadığım için bir şey sormak istiyorum. Ben hard disk değiştirip yeniden Windows atarsam bu sorun ortadan kalkar mı ben zaten harddiskimin yavaşladığını hisstemiştim bu konu hakkında cevap yazarsanız çok sevinirim ve hard disk önerilerinizi de belirtir misiniz?

Dosya problemi oluştuğuna göre hard diskte bad sector vardır yeni hard diske geçiş yapabilirsiniz okuma yazma hızı daha hızlı olmasını istiyorsanız SSD almak daha mantıklı olur.

Artı -1 Eksi
Şu an Amazon'da 40TL indirim var. 557TL gibi bir bütçeniz varsa Samsung 870 EVO alabilirsiniz.

Peki son bir şey soracağım oyun oynayan birisiyim yani bana 250 veya 500 GB'lık alan yeterli olmayacaktır oyunları yüklemek için yanında 1 TB hard disk bulundurmam lazim diye dusunuyorum hard disk onerileriniz var midir?

Kaç GB istiyorsunuz? 250GB uygunsa bunu alın. Samsung 870 Evo 250GB SSD

Sağ olun şu anda bunu alıp yanina da oyunlar icin 1TB hard disk ariyorum SSD de sadece Windows bulunduracağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı