ibrahimdn885 Decapat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 43 Yer gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #1 Hatam tam ne bilmiyorum. Az çok araştırdım ama çözüm olarak bir yol bulamadım. Hata bu ikisi. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2021
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 2 Mayıs 2021 #2 Disk sıkıntılı. Kararsız sektörler var. Bad sector testi yapar mısınız? Ek olarak CRC hatası var. @PossibleTurco @Assecreed Artı 0 Eksi
Disk sıkıntılı. Kararsız sektörler var. Bad sector testi yapar mısınız? Ek olarak CRC hatası var. @PossibleTurco @Assecreed
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #3 Diskte 7 tane kararsız sektör var. Atmadıkları sürece bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Veri aktarım sırasında da 256 kez sorun oluşmuş. Veri aktarım sorunları kararsız sektörler oluşturabiliyor. Kararsız sektörler kendiliğinden düzelebilir. Düzelmezse HDD Regenerator'ü veya HDD Sentinel'i kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Diskte 7 tane kararsız sektör var. Atmadıkları sürece bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Veri aktarım sırasında da 256 kez sorun oluşmuş. Veri aktarım sorunları kararsız sektörler oluşturabiliyor. Kararsız sektörler kendiliğinden düzelebilir. Düzelmezse HDD Regenerator'ü veya HDD Sentinel'i kullanabilirsiniz.