Hard disk hiçbir yerde görünmüyor

iectraphyth

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımdan bir hard disk aldım. Kendisi 1 TB SSD aldıgı icin artık kullanmıyormuş bedavaya vereyim ama çalıştığından emin değilim dedi, düzgünce SATA kablosunu falan taktım. Bilgisayarı çalıştığırdığımda hard disk de çalışmaya başladı kendince ısınmaya başladı, ama BIOS'ta veya Aygıt Yöneticisi gibi yerlerde asla göremiyorum. Bu düzeltebileceğim bir sorun mudur yoksa çöp mü olmuş?

Biçimlendirmeyi deneyin.

Bu akşam ben de benzer sorunu yaşadım ve sebebi maalesef harddisk arızası galiba. Oyun oynarken çat diye oyundan attı, bir baktım HDD yok. BIOS ve disk yönetimi dahil olmak üzere hiçbir yerde görünmüyor, sanki bilgisayara hiç takılmamış gibi. Elimde mevcut başka bir Laptop HDD'yi, aynı SATA girişlerinde denediğimde çalıştı. Dolayısıyla sorun masaüstü HDD'de diye düşünüyorum. Böyle bir imkanınız varsa deneyin, en azından sorunun hangisinde olduğunu aşağı yukarı tespit edebilirsiniz.

Hocam yüksek ihtimal çöp ama bir kablo değişikliği deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…