Çözüldü Hard disk hızı sürekli düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ilaydasena06

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 2 disk bulunmakta. Bunun birisi kişisel olarak kullandığım diğeri de oyunlarım için kullandığım disk. Oyunlarım için kullandığım diskim sürekli sistemden düşüyor. Yani disk takılı değil gibi aniden bağlantı kopması yaşıyoruz. Bilgisayarı yeniden başlatmam ya da kablo tak çıkar yapmam gerekiyor. Kablo değişikliği yaptım, anakart temizlemesi yaptım, Disk'i garantiye yolladım ve yenisini getirdim, Disk'i onarımdan geçirip içinde programlama hatası olup olmadığına da baktım. Power kontrolü yaptım ve gücü tam veriyor. Şu an neden olduğunu çözemiyorum. Bir arkadaşım internet kablosu ile alakalı olabilir dedi (ki sanmıyorum) onu da yeniledim kullandığım kablo CAT6. şu son zamanlarda da ek olarak disk düştüğü zaman PC'nin yeniden başlamasına şahit oluyorum. Ne yapmam lazım? Bilen birisi aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlemciyi macunladım, ek fan ekledim, HDD'i soğutması için HDD fanı aldım ve şu an sorun yaşamıyorum. Bu sorunu yaşayan diğer insanlar için konuyu bu şekilde kapatıyorum.
İşlemciyi macunladım, ek fan ekledim, HDD'i soğutması için HDD fanı aldım ve şu an sorun yaşamıyorum. Bu sorunu yaşayan diğer insanlar için konuyu bu şekilde kapatıyorum.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı