Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 522 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #21 Jira dedi: Bu kadar dert ediyorsan HDD'yi yanına alıp çıkışta çöpe atsaydın. Adamın dükkanında niye bırakıyorsun? Genişletmek için tıkla... HDD yanımda zaten kanka. kino dedi: Arkadaş ya paranoyada ayrı bir boyuta geçmiş ya da tüm arşivi HDD'deydi. Bilgisayarcı bir sağlık testi yapıp kenara atmıştır, ne yapacak senin bilgilerini. Genişletmek için tıkla... Ben de soruyorum yani bir şey yapabilir mi diye. G3BEN dedi: Dostum HDD bilgisayara takılı ya hani? Kullandığın zaman üstüne veri yazmış oluyorsun. Neresini anlamadın? Genişletmek için tıkla... Yazılmış olan verileri nasıl okuyor onu anlamadım yani.
Jira dedi: Bu kadar dert ediyorsan HDD'yi yanına alıp çıkışta çöpe atsaydın. Adamın dükkanında niye bırakıyorsun? Genişletmek için tıkla... HDD yanımda zaten kanka. kino dedi: Arkadaş ya paranoyada ayrı bir boyuta geçmiş ya da tüm arşivi HDD'deydi. Bilgisayarcı bir sağlık testi yapıp kenara atmıştır, ne yapacak senin bilgilerini. Genişletmek için tıkla... Ben de soruyorum yani bir şey yapabilir mi diye. G3BEN dedi: Dostum HDD bilgisayara takılı ya hani? Kullandığın zaman üstüne veri yazmış oluyorsun. Neresini anlamadın? Genişletmek için tıkla... Yazılmış olan verileri nasıl okuyor onu anlamadım yani.
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 15 Ocak 2023 #22 Agmet dedi: HDD yanımda zaten kanka. Ben de soruyorum yani bir şey yapabilir mi diye. Yazılmış olan verileri nasıl okuyor onu anlamadım yani. Genişletmek için tıkla... Yazılım ile okunur.
Agmet dedi: HDD yanımda zaten kanka. Ben de soruyorum yani bir şey yapabilir mi diye. Yazılmış olan verileri nasıl okuyor onu anlamadım yani. Genişletmek için tıkla... Yazılım ile okunur.
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #23 HDD nizde ki verileri alabilir fakat böyle bir durum olacağını sanmıyorum.
Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 522 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #24 Emin Faruk dedi: HDD nizde ki verileri alabilir fakat böyle bir durum olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Reis bu veriler tam olara ne yani nelerimi alabilir hesap bilgilerim dışında ne olabilir?
Emin Faruk dedi: HDD nizde ki verileri alabilir fakat böyle bir durum olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Reis bu veriler tam olara ne yani nelerimi alabilir hesap bilgilerim dışında ne olabilir?
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #25 Agmet dedi: Reis bu veriler tam olara ne yani nelerimi alabilir hesap bilgilerim dışında ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardaki resimleriniz, belgeleriniz vs.
Agmet dedi: Reis bu veriler tam olara ne yani nelerimi alabilir hesap bilgilerim dışında ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardaki resimleriniz, belgeleriniz vs.
Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 522 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #26 Emin Faruk dedi: Bilgisayardaki resimleriniz, belge. Genişletmek için tıkla... Anladım yani bilgisayardaki dosyalar teşekkür ederim. Emin Faruk dedi: Bilgisayardaki resimleriniz, belgeleriniz vs. Genişletmek için tıkla... Kanka son bir soru daha soracağım önceden formatlanmış veya silinmiş verileri geri getirebilir mi peki. Son düzenleme: 16 Ocak 2023
Emin Faruk dedi: Bilgisayardaki resimleriniz, belge. Genişletmek için tıkla... Anladım yani bilgisayardaki dosyalar teşekkür ederim. Emin Faruk dedi: Bilgisayardaki resimleriniz, belgeleriniz vs. Genişletmek için tıkla... Kanka son bir soru daha soracağım önceden formatlanmış veya silinmiş verileri geri getirebilir mi peki.
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #27 Agmet dedi: Anladım yani bilgisayardaki dosyalar teşekkür ederim. Kanka son bir soru daha soracağım önceden formatlanmış veya silinmiş verileri geri getirebilir mi peki. Genişletmek için tıkla... Silinmiş verileri geri getirebilir ama bunu ne kadarını getirebilir ne kadarını getiremez bilemem. Ama bununla uğraşcağını sanmıyorum tamircinin.
Agmet dedi: Anladım yani bilgisayardaki dosyalar teşekkür ederim. Kanka son bir soru daha soracağım önceden formatlanmış veya silinmiş verileri geri getirebilir mi peki. Genişletmek için tıkla... Silinmiş verileri geri getirebilir ama bunu ne kadarını getirebilir ne kadarını getiremez bilemem. Ama bununla uğraşcağını sanmıyorum tamircinin.