Hard disk kapanıp açılıyor

broud

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı Windows 11'e güncelledikten sonra 200 GB'ye yakın dosya indirdim hard diske ve sonrasında Steam disk yazma hatası vermeye başladı. Epic Games sürekli aynı dosyayı indirmeye başladı ve bunlar olurken hard disk sürekli kendini açıp kapatıyor. Oyunlarda da bunu yaptığında oyun donuyor. HDD tune ile tarattım 6 7 tane bad sector çıktı ancak 6 7 değil de sürekli oluyormuş gibi dosya indirirken. Diski biçimlendirdikten sonra azalmıştı geri arttı ne yapmalıyım? Disk 5 yıldır kullanıyorum bundan once de bir kullanılmadığı mazisi var.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-09 203123.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-09 203123.png
    46,2 KB · Görüntüleme: 21
hocam bilgi eksiğiniz olduğunu düşünüyorum bad sector olduğunun ben de farkındayım yazıda yazmışım. hdd regenerator bunun için var zaten sistemsel bad sectorleri çözmek fizikselleri kapatmak için. ancak çalıştırdığımda aynı sesi yapıp açılıp kapanıyor ancak bad sector bulmuyor. tahminim güç kaynağı yetersiz kalıyor da olabilir.

hocam bilgi eksiğiniz olduğunu düşünüyorum bad sector olduğunun ben de farkındayım yazıda yazmışım. hdd regenerator bunun için var zaten sistemsel bad sectorleri çözmek fizikselleri kapatmak için. ancak çalıştırdığımda aynı sesi yapıp açılıp kapanıyor ancak bad sector bulmuyor. tahminim güç kaynağı yetersiz kalıyor da olabilir.
Bilgi eksiğim mi var? Görselde disk imdat diye bağırırken mi? Madem benden iyi biliyorsunuz buyrun sorunu siz çözün!

yazdığımı okumadan yorum yapmayın. hdd regenerator bad sector bulmadığı halde kapanıyor hdd. bulduğu bad sector sayısı hdd regeneratorde 0. zaten ben çözemediğim için buradayım çünkü psunun yetersiz olduğunu düşünüyorum şahsen. bilen birileri yaşayan birileri vardır diye yazıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı