B Beytullahx58xx Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2 17 Mayıs 2020 #1 Hard diski mi klonlamak istiyorum ama tüm dosyları değil. Sadece Windows'u nasıl ve hangi programla klonlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2020
Hard diski mi klonlamak istiyorum ama tüm dosyları değil. Sadece Windows'u nasıl ve hangi programla klonlayabilirim?
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 17 Mayıs 2020 #2 Macrium Reflect uygulamasıyla yapabilirsiniz. Bahsi geçen konuya benzer video mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Macrium Reflect uygulamasıyla yapabilirsiniz. Bahsi geçen konuya benzer video mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS B Beytullahx58xx Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2 19 Mayıs 2020 #3 Ama orada sadece Windows'u klonlamiyor C'deki butun dosyalari klonluyor ben sadece Windows'u klonlamak idtiyorum. Lady Hellbender dedi: Macrium Reflect uygulamasıyla yapabilirsiniz. Bahsi geçen konuya benzer video mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama orada sadece Windows'u klonlamiyor C'deki butun dosyalari klonluyor ben sadece Windows'u klonlamak idtiyorum. Son düzenleme: 19 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Ama orada sadece Windows'u klonlamiyor C'deki butun dosyalari klonluyor ben sadece Windows'u klonlamak idtiyorum. Lady Hellbender dedi: Macrium Reflect uygulamasıyla yapabilirsiniz. Bahsi geçen konuya benzer video mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama orada sadece Windows'u klonlamiyor C'deki butun dosyalari klonluyor ben sadece Windows'u klonlamak idtiyorum.