Hard disk mi yoksa SSD mi alınmalı?

NAres

Decapat
Makaleler
2
Benim kafam bu konuda bayağı bir karıştı. Bu iki bilgisayar parçasının bildiğim kadarıyla depolama alanı olarak kullanılıyor ve bana 1 TB'lık alan lazım. Şimdi ben bu iki parçadan hangisini alırsam daha uygun olur. Fiyat performans anlamında tabii ki de.
Yalnız bu iki parça hakkında tam bilgim yok bunu da baştan söyleyim ama bilgi verirseniz de sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanacaksın önemli olan o bilgisayarında bir SSD yoksa kesinlikle SSD almalısın eğer SSD varsa 1 TB HDD alabilirsin.
Kısaca Windows ve programları SSD'ye fotoğraf oyun depolama vs için HDD ben 500 GB M.2 SSD 1 TB HDD kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

M.2 SSD'lerden sonra SSD'lerin devri bile kapanmaya başladı. HDD sadece fotoğraf ve video arşivleriniz için olmalı eğer imkan varsa.

Hard diskler fotoğraf ve video koymak için çok riskli. SSD'ye göre bozulmaya daha elverişli olduğundan daha sonra sorun çıkarabilir. Bu tarz saklama işlemleri için bulut kullanmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı