Çözüldü Hard disk normalden daha çok ısınıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RAZI

Decapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar. Sorunumu konu üzerinde zaten görebilirsiniz abi sorunum normalden çok daha fazla ısınıyor. Normalde hard disk 25 derecelerde sabit kalıyordu ama son zamanlarda son zaman dediğim de 3-4 hafta oluyor hard disk 51°'ye ondan sonra 53 dereceleri çıktı. Ben de anlamadım içini açtım baktım ve hiçbir sorun gözükmüyor. Bütün fanları çalışıyor yani ben de anlamadım ben bir keresinde bilgisayarın içini açıp fanı değiştirmiştim yani arka fanını takıp çıkarmıştım ama yani yanlış mı taktım diye de düşünmüyor değilim. Yani ne tarafa doğru üflediğini pek bilmiyorum. Acaba yani şu an dışarı doğru üflüyor acaba içeri doğru üfleyecek şekilde mi yapsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İçeri üfleyen bir fanım yok. GPU PSU CPU fanları var.

İçeri üfleyecek şekilde mi yapayım yani, dediğim gibi normal'de sabit 25 dereceydi önceden.
Bir de içeri üfleyecek şekilde kurar mısınız hocam. Kasanın tek fanı var ve dışarıya havayı tahliye ediyorsa içeri bir şey girmez. Hava sıcak, ve yeni hava girmiyor içeri. Her türlü ısınır. İkinci bir fan da alabilirseniz çok iyi olur. Birisi içeri çeker birisi dışarı atar.
50 ve üstü biraz yüksek gibi. Fan diziliminiz nasıl acaba? Dışarı üflüyor dediğiniz egzoz fan, içeri üfleyen fan var mı ? Öbür türlü de deneyebilirsiniz.

İçeri üfleyecek şekilde mi yapayım yani, dediğim gibi normal'de sabit 25 dereceydi önceden.
50 ve üstü biraz yüksek gibi. Fan diziliminiz nasıl acaba? Dışarı üflüyor dediğiniz egzoz fan, içeri üfleyen fan var mı ? Öbür türlü de deneyebilirsiniz.

Bir de içeri üfleyecek şekilde kurar mısınız hocam. Kasanın tek fanı var ve dışarıya havayı tahliye ediyorsa içeri bir şey girmez. Hava sıcak, ve yeni hava girmiyor içeri. Her türlü ısınır. İkinci bir fan da alabilirseniz çok iyi olur. Birisi içeri çeker birisi dışarı atar.

Çözüm

Evet hocam yaptım ve düzeldi ve fan önerisi yaparbilirseniz çok sevinirim öyle RGB falan değil düz fan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı