Hard disk önerisi

Bütçe
2-3

luudipieones

Centipat
Daha fazla  
Anakart
Asrock b650
Herkese selam dostlar yakın zamanda bir sistem topladım ek olarak sisteme hard disk eklemek istiyorum. Lakin hard disk hakkında hiç bilgim yok, en az 4 TB olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden hepinize iyi günler.

Herkese selam dostlar yakın zamanda bir sistem topladım ek olarak sisteme hard disk eklemek istiyorum. Lakin hard disk hakkında hiç bilgim yok, en az 4 TB olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden hepinize iyi günler.

Hard disk ile SSD fiyatları hemen hemen aynı sakın hard disk alma, SSD yapıştır. Kasamda 6 TB SSD var. Diğer önemsiz dosyalar için kasama geçen hafta depolama için 2TB + 2TB elimde atıl bulunan 2 adet HDD ekledim. Eklediğime pişman oldum. Hızları çileden çıkardı beni. Uğraştığım vakite değmedi. 🤣

WD'nin HDD kullanıyorum neredeyse 10 yıl olacak daha yeni yeni sağlığı ölmeye başladı. WD'nin HDD'lerini tavsiye ederim.

Seagate gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Arkadaşlar SSD almamı söyleyenler olmuş lakim başlıkta belirttiğim gibi zaten bir SSD'ye sahibim ve oyun için bir HDD istiyorum oyunların hepsini kurmayı düşünüyorum ona göre bir HDD önerirseniz sevinirim teşekkürler hepinize

Technopat Haberler

Geri
Yukarı