Çözüldü Hard Disk Sentinel güç açma süresi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

reyxerme

Decapat
Daha fazla  
Dün SSD'mi kontrol etmek için bu uygulamayı indirmiştim. Güç açma süresi nedir acaba? Sistemı alalı 1 aydan fazla oldu. 6 gunden fazla kullandığıma emınım. Bu bıgıler doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Görüldüğü gibi, değerler aşağı yukarı aynı diğer yazılım ile.

Her iki yazılım farklı hesaplama işlemleri ile yapıyor bu süre hesabını. Siz kafaya takmayın, endişe edecek bir durum yok. Diskiniz sorunsuz çalışıyor
Toplam çalışma süresi o.
Aktif olarak çalışan süre yani. Bilgisayarı 6 gün 5 saat kullanmışsınız aldığınız zamandan bu zamana. Eğer o disk sürekli çalıştıysa tabii.

Toplam çalışma süresi o.
Aktif olarak çalışan süre yani. Bilgisayarı 6 gün 5 saat kullanmışsınız aldığınız zamandan bu zamana. Eğer o disk sürekli çalıştıysa tabii.

Genelde web veya Discord'da takılıyorum her gün oyun oynamıyorum 2 saat once bakınca da süre aynıydı şu anda.

Evet, normal. Aşağı yukarı 6 gün 5 saate denk geliyor. Sorun yok yani.
Bilgisayarınız açık şekilde o diskin toplam çalıştığı süreyi gösteriyor o değer.

Evet, normal. Aşağı yukarı 6 gün 5 saate denk geliyor. Sorun yok yani.
Bilgisayarınız açık şekilde o diskin toplam çalıştığı süreyi gösteriyor o değer.

2 saat derken su anlamda demıstım acık kalma suresı yıne aynı 6 gun 5 saatdı 2 saat gectı sanırım ama hala aynıydı yazan kullanım saatı. Sanırım yanlış anlamadıysam o sadece SSD'nın kullanım süresi mi?

Üstten yenile tuşuna basın bakalım, o sayı artması lazım.

CrystalDiskInfo yazılımını indirin. Ardından üst kısımdan işlev/seçenekler > gelişmiş özellikler > ham değer > 10DEC yapıp ekran görüntüsü atınız.

CrystalDiskInfo indirme linki: CrystalDiskInfo

CrystalDiskInfo yazılımı ile bakalım son olarak.

Yaptım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    51,5 KB · Görüntüleme: 101
Görüldüğü gibi, değerler aşağı yukarı aynı diğer yazılım ile.

Her iki yazılım farklı hesaplama işlemleri ile yapıyor bu süre hesabını. Siz kafaya takmayın, endişe edecek bir durum yok. Diskiniz sorunsuz çalışıyor

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…