FxILairesTR
Hectopat
Buraya göre kullanım süresi 5 gün kalmış. Ne yapmalıyım? Hard diski yedekledim. Hemen değiştireyim mi, kullanıma devam edeyim mi?
Kullanım süresi genelde pek doğru olmuyor ama söyleyeyim programın dediği gibi çok fazla kötü sektör bulmuş. Ve genelde Hard Disk Sentinel yanlış bir bilgi söylemiyor ama hata yapmış da olabilir. Ama büyük ihtimalle HDD en kısa sürede istifa edecektir ve bundan dolayı verileri yedeklemekle en iyisini yapmışsınız. Cihazdaki disk eğer bozulursa değiştirmek için bir disk almanız doğru olabilir çünkü disk öldüğü zaman bilgisayarı kullanamayıp bir de diskin gelmesini bir süre beklemek zorunda kalabilirsiniz. Hemen değiştirmeniz veya sonradan değiştirmeniz pek bir şey fark ettireceğini sanmıyorum. Ama bir ihtimal hata da olabilir bu yüzden bir disk gibi şeyler almadan önce biraz daha farklı farklı programlarla uğraşmanızı öneririm.Eki Görüntüle 1160573
Buraya göre kullanım süresi 5 gün kalmış. Ne yapmalıyım? Hard diski yedekledim. Hemen değiştireyim mi, kullanıma devam edeyim mi?
O zaman diski normal kullanmaya devam edebilirsiniz.Hard diski yedekledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.