Açıkçası çok sık kullanmadığım için fazla bir bütçe yatırmak istemiyorum.Ve dediğim gibi çokta anlamıyorum o yüzden attığınız linklerdeki ürünlerden birini alırım diye düşünüyorum.
Bir de son olarak komik gelecek belki ama bu ssd'nin mantığı flash bellek gibi mi?Yani istersem evdeki bilgisayardan çıkarıp içindeki verileri ofisteki bilgisayarıma götürebilir miyim bir sıkıntı olur mu?
Açıkçası çok sık kullanmadığım için fazla bir bütçe yatırmak istemiyorum. Ve dediğim gibi çok da anlamıyorum o yüzden attığınız linklerdeki ürünlerden birini alırım diye düşünüyorum.
Bir de son olarak komik gelecek belki ama bu SSD'nin mantığı flash bellek gibi mi? Yani istersem evdeki bilgisayardan çıkarıp içindeki verileri ofisteki bilgisayarıma götürebilir miyim bir sıkıntı olur mu?
En ucuz Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 674,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 674,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba, PNY marka SSD elime ulaştı.Fakat bağlantı kablosu çıkmıyormuş içinden bilmiyordum.Bilgisayarcılardan herhnagi bir kablo alsam fark eder mi yoksa kabloda da dikkat etmem gereken bir unsur var mı?
Merhaba, PNY marka SSD elime ulaştı. Fakat bağlantı kablosu çıkmıyormuş içinden bilmiyordum. Bilgisayarcılardan herhnagi bir kablo alsam fark eder mi yoksa kabloda da dikkat etmem gereken bir unsur var mı?