Hard disk - SSD önerisi

Bütçeniz varsa 870 EVO öneririm. En iyi SATA SSD'lerden ancak o SSD'de sahtesi de satılıyor. Dikkatli olmakta fayda var.
Açıkçası çok sık kullanmadığım için fazla bir bütçe yatırmak istemiyorum.Ve dediğim gibi çokta anlamıyorum o yüzden attığınız linklerdeki ürünlerden birini alırım diye düşünüyorum.

Bütçeniz varsa 870 EVO öneririm. En iyi SATA SSD'lerden ancak o SSD'de sahtesi de satılıyor. Dikkatli olmakta fayda var.
Bir de son olarak komik gelecek belki ama bu ssd'nin mantığı flash bellek gibi mi?Yani istersem evdeki bilgisayardan çıkarıp içindeki verileri ofisteki bilgisayarıma götürebilir miyim bir sıkıntı olur mu?

SSD'nin içinde Windows kurulu diyelim. Şu anki PC'den çıkarıp başka PC'ye takarsanız uyumsuzluk problemi vs. yaratabilir.

Model oluyor mu? James Donkey Jd240 Le 240gb 510mb-500mb/sn Sata 3 2.5" Ssd Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

240 GB James Donkey arattığımda bu çıktı alayım mı? Benim anakartımla uyum sorunu olur mu?

James Donkey alınmaz. Recep Baltaş bile önermiyor.
Buna bakılabilir.

Bir de PNY markasını önermiştiniz.İkisi arasında hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba, PNY marka SSD elime ulaştı. Fakat bağlantı kablosu çıkmıyormuş içinden bilmiyordum. Bilgisayarcılardan herhnagi bir kablo alsam fark eder mi yoksa kabloda da dikkat etmem gereken bir unsur var mı?

SATA kablosu alacaksın. Ve güç kaynağından gelen SATA Power kablosunda mevcut olması lazım. Yoksa bu dönüştürücü işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…