Hard disk - SSD önerisi

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-11-12 010337.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-12 010337.png
    42 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Baştan buradan biosunu güncelle. İndir bunu usb ye.
https://www.google.com/search?q=h81m-k+bios&sxsrf=ALiCzsbXLzdS6GkEdeTT85fU2FzOcUw1yA:1668204318190&ei=HsduY7ChC4Pw6APSt6qAAQ&oq=H81M-K+&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQARgDMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgQIABAeMgQIABAeMgQIABAeMgQIABAeOgoIABBHENYEELADOgcIABCwAxBDSgQIQRgASgQIRhgAUOEKWOEKYJUYaAFwAXgAgAF9iAF9kgEDMC4xmAEAoAEByAEKwAEB&sclient=gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:ac20b408,vid:wtZXk3vhsvA bu videoyu izle.Nasıl yapacağın var..

İndirdiğinde dosyayı çıkart deyip sonu 304 olanı usb atıp videodakini aynısını yap pc uçar. Sonra win 10 64 bit . Windows 10 indir de usb indir ve almış olduğun ssd yükle göreceksin uçuşa geçer pc rahatlar. Microsoft sitesinden Win 10 indir.
Pardon aklıma takıldı da o yüzden soruyorum.Bende şu an 2 ssd var yani işletim sistemimde yine başka bir ssd ye kurulu zaten.Diğer ssd yeni diye mi ona kurmamı önerdiniz?

Pardon aklıma takıldı da o yüzden soruyorum.Bende şu an 2 ssd var yani işletim sistemimde yine başka bir ssd ye kurulu zaten.Diğer ssd yeni diye mi ona kurmamı önerdiniz?
SSD kuruluysa problem yok. Ben hard diskte kurulu diye sandım sen ssd yeni alınca olur o zaman iyi.

Ama biosunu güncelle kesinlikle.

Çünkü güncellenmemişin hiç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı