Hard disk verilerini kurtarmak için nasıl bir yol izlenmeli?

Rauf02

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar,
Pikselshop satıcısından Aorus C450 glass kasasını satın aldım. Kasada soğutması, fanları ön paneli güzel çalışıyor ve kargo sıkıntısız şekilde geldi (anakarttan dolayı RGB denemedim).

Sorun burada başlıyor.
Kasada gelen hard disk takmam için kart var. Ben de onu kullandım. Kullanmaz olaydım.
Hard Disk'im kısa devre yaptı ve yanık kokusu geldi. Nasılsa bir kart olduğunu merak edenlere aşağıya koyacağım.
Hard disk kartın bağlantıları Molex ve SATA ile yapılıyordu.

Aklıma tek çare satıcının ürünün ayıplı olduğunu söyleyip hard diskimi arıza verdiğini söylemek geldi. O da beni Endeks Bilişim'e yönlendirirdi. Endeks bilişim beni Gigabyte Türkiye yönlendirdi. Gigabyte Türkiye beni ServisPoint'e yönlendirip mail atmamı istedi. Kart ayıplı çıktı varsayarsak benim hard diskimi verilerini kurtarırlar mi? Aslında önemli veri olmasa ürüne 3 yıldız verip gecicekim ama önemli veriler var ne yazık ki.

Dosya Ekleri

• IMG_20241209_115541.jpg
    IMG_20241209_115541.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 29
Hard diskten veri kurtarmanın en etkili yolu veri kurtarma yazılımı kullanmaktır. Çok sayıda seçenek arasında, EaseUS Data Recovery Wizard diğerlerinden önde ve kullanıcıların bir numaralı seçimi olmuştur. Harici hard disk verilerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde geri getirmek için şimdi indirin ve kullanın.

Hard diskten veri kurtarmanın en etkili yolu veri kurtarma yazılımı kullanmaktır. Çok sayıda seçenek arasında, EaseUS Data Recovery Wizard diğerlerinden önde ve kullanıcıların bir numaralı seçimi olmuştur. Harici hard disk verilerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde geri getirmek için şimdi indirin ve kullanın.
Hocam biraz eksik yazmışım. İlk kez o kasada o kartı kullanarak Bilgisayarıma taktığımda yanık kokusu geldiğini ve koku diskin güç girişinden geliyordu. Hardisk'i hangi bilgisayara takarsam o bilgisayar açılmıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı